AAA AUTO CHYSTÁ DALŠÍ EXPANZI V PRAZE A STŘEDNÍCH ČECHÁCH

Zcela nové prodejní plochy i výrazné rozšíření stávajícího autocentra AAA AUTO v Praze 8 - to vše v nejbližší době čeká na obyvatele hlavního města a středních Čech.

„Ještě do konce roku otevřeme nové pobočky v Praze 6 – Řepích a v Kladně. V těchto dnech jsme také dokončili hrubou stavbu zcela nového showroomu na okraji naší firemní centrály v Praze – Dolních Chabrech,“ uvedl viceprezident AAA AUTO Matyáš Kořínek při příležitosti zahájení mezinárodní výstavy Autoshow Praha 2007 na holešovickém výstavišti.

Nový showroom v Praze 8 o rozloze 700 m2 bude nabízet ojeté automobily pro náročné zákazníky, tedy hlavně luxusní vozy vyšších tříd, a sportovních speciály. Vedle toho zde bude široký výběr nových automobilů. Zákazníci si zde budou moci už na jaře příštího roku pohodlně vybírat vozy v klidném a plně klimatizovaném prostředí na evropské úrovni.

„Obchodní význam Prahy a středních Čech pro nás stále roste. Letos jsme proto otevřeli nové autocentrum v Kolíně, které zatím svými výsledky překonává naše plány. Velký zájem ze strany prodávajících i kupujících zákazníků si slibujeme i od dokončovaných poboček v centru Kladna a Praze 6. Zároveň vyhlížíme další atraktivní lokality v širším okolí české metropole. Zajímá náš třeba Mladá Boleslav a další větší města,“ uvedl Matyáš Kořínek.

Skupina AAA AUTO expanduje ve všech pěti zemích své působnosti, tedy v Česku, na Slovensku, v Maďarsku, Polsku a Rumunsku. Jen v České republice bude za celý rok 2007 otevřeno celkem pět nových poboček. Skupina AAA AUTO má v současnosti v provozu již 40 poboček. Nedávnou akvizicí AAA AUTO také rozšířilo v Česku divizi nových vozů o značky Hyundai a Chevrolet.