4 dny slev: 100 000 letenek za akční ceny, z Prahy za 290 Kč*

Praha – Bratislava, 1. června 2006 SkyEurope Airlines, vedoucí středoevropská nízkonákladová letecká společnost, dnes zahájila speciální akci, ve které nabízí 100 000 letenek na vybrané destinace z Prahy, Bratislavy, Budapešti, Insbrucku a Krakova za nízké ceny. Z Prahy se mohou se SkyEurope cestující vydat do Amsterdamu, Milána, Říma, Neapole a Paříže za 290 Kč.

Promoční akce se týká prodejů letenek ode dneška do půlnoci v neděli 4. června 2006.

Nabídka těchto 100 000 míst je využitelná pro lety, které se uskuteční v průběhu letního letového řádu, tj. do 28. října 2006.

Detaily propagace:
Doba rezervace: 1. 6. – 4. 6.
Datum letu: do 28. 10.

Platné pro vybrané linky:
Z Prahy: Amsterdam, Milán, Řím, Neapol, Paříž
Z Bratislavy/Vídně: Amsterdam, Bukurešť, Basilej/Mulhouse, Kolín/Bonn, Kodaň, Košice, Londýn, Milán, Řím, Sofie, Stuttgart
Z Budapešti: Amsterdam, Athény, Kodaň, Milán, Řím, Benátky
Z Insbrucku: Amsterdam, Paříž
Z Krakova: Birmingham, Brusel, Edinburgh, Londýn, Milán, Řím, Turín

*) Nabídka se nevztahuje na letištní a jiné poplatky. Týká se jednosměrné letenky při nákupu nejméně 14 dní předem.

„Naše speciální propagační akce letenek za 290 Kč potvrzuje vedoucí postavení SkyEurope na trhu nízkocenového cestování. S touto nabídkou pokračujeme v demokratizaci letecké dopravy a umožňujeme 100 000 zákazníkům s námi letět a poznat mnoho krásných evropských měst,“ řekl Christian Mandl, generální ředitel SkyEurope Airlines.