300 tisíc klientů eBanky

Praha 25.11.2002 – Celkový počet klientů eBanky, a.s. dosáhl 300 tisíc. Internetové bankovnictví využívá přes 77 tisíc klientů a z toho přes 36 tisíc klientů využívá i službu GSM Banking. 71 tisíc klientů vlastní nejméně jeden z produktů v rámci programu ČP Finance a přes 152 tisíc klientů využívá úvěrovou YES kartu.

Jak řekl generální ředitel a předseda představenstva eBanky Radomír Lašák: „Počet klientů eBanky je od začátku roku 2002 vyšší o více než 55%. Toto zvýšení je způsobeno především nárůstem držitelů YES karet a majitelů produktů v rámci programu ČP Finance. Počet klientů, kteří mají u eBanky veden Osobní nebo Firemní účet se ve stejném období zvýšil o 26% a tento nárůst budeme výrazně akcelerovat v roce 2003.“

eBanka je univerzální banka (3. nejdůvěry­hodnější v České republice v soutěži o Banku roku 2002), která nabízí ucelené portfolio produktů a služeb pro podnikatele, malé a střední podniky i pro fyzické osoby ve svých 26 Klientských centrech. Nadále drží i vedoucí postavení v přímém bankovnictví, o čemž svědčí celá řada ocenění, které získala (např. titul Přímé bankovnictví roku 2002).