100.000 sedadel za akční ceny – horký výprodej do 13. srpna

Praha, Bratislava, 3.8.2006 - SkyEurope Airlines, nejvýznamnější nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, oznamuje zahájení akčního výprodeje 100.000 letenek na vybraných linkách z Prahy, Bratislavy, Budapešti, Krakova, Varšavy, Bukurešti a Salzburku.

Nabídka “horkých letenek” byla otevřena dnes, a potrvá do nedělní půlnoci 13. srpna 2006 Ceny začínají na 1 CZK, 1 EUR / 1 GBP / 1 CHF/ 1 SKK / 1 PLN / 1 HUF / 1 DKK, podle letiště odletu.

SkyEurope v souladu se svou politikou otevřené komunikace účtuje k letenkám jedny z jejnižších letištních poplatků na trhu.

100.000 letenek je k dispozici na letech ze zimního letového řádu.

Podrobnosti:
Rezervace: 2.8.2006 – 13.8.2006
Cesta: 6.11.2006 – 14.12. 2006 a 9.1.2007 – 4.3. 2007

Platí na těchto linkách:
Z Prahy: Amsterdam, Barcelona, Miláno, Řím, Paříž
Z Bratislavy/ Vídně: Amsterdam, Bukurešť, Miláno, Basel/Mulhouse, Kolín n. R./Bonn, Kodaň, Dublin, Řím Košice, Paříž, Sofie, Londýn
Z Budapešti: Amsterdam, Bukurešť, Barcelona, Miláno, Kodaň, Řím, Paříž, Benátky
Z Krakova: Amsterdam, Athény, Miláno, Brusel, Dublin, Řím, Turín, Manchester, Paříž, Londýn
Ze Salzburgu: Paříž
Z Varšavy: Paříž
Z Bukurešti: Řím

*) bez letištních poplatků a tax, jednosměrná letenka, platí jen pro rezervace přes internet.

“Naše dnešní nabídka potvrzuje prvenství SkyEurope v nízkonákladovém cestování. I naše nejnovější prodejní akce ukazuje, že právě my jsme zpřístupnili cestování demokraticky skutečně každému. 100.000 lidí s námi bude moci cestovat a objevovat zákoutí nejkrásnějších evropských měst,” řekl Christian Mandl, generální ředitel SkyEurope Airlines.