Vlákno názorů k diskusi Interaktivní daňová přiznání
Petr Janoš (neregistrovaný)
4. 2. 2009 1:38
RE: Interaktivní daňová přiznání
A co takhle interaktivní formulář přímý? Například excelovský soubor, který to pomocí maker zvládne sám bez nějakého zbytečného programu?
4. 2. 2009 10:14
Výborný nápad. Jen by ho musel někdo vyrobit... :-) Program Sofware 602 je však univerzální program, není jen pro vyplňování daňového přiznání a slouží k celému množství formulářů. Daňová přiznání jsou spíše něco jako bonus, třešinka na dortu.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
4. 2. 2009 14:14
4. 2. 2009 14:24
Bavíme se o soukromém řešení, Váš odkaz je cesta státní správy. Jejich formulář je dobrý, ale proces spuštění moc uživatelsky přátelský není. Funguje jen v IE a má svoje omezení.
Nicméně, proč ne, své uživatele si najde. Nehádám se. :-)
Nicméně, proč ne, své uživatele si najde. Nehádám se. :-)
4. 2. 2009 20:27
Já netvrdím, že je to nejlepší řešení pro všechny, ale pokud si někdo s PC trochu více tyká a má i elektronický podpis, lepší řešení není :-).
Pavel Durdil - Software60 (neregistrovaný)
17. 2. 2009 14:41
Pokud mate vyresene posilani priloh a jste si jisty, ze vse umite vyplnit spravne, ze nepotrebujete automaticke prenosy do souvisejicich policek a kontrolu vyplnenych udaju, pak je prime odesilani danoveho priznani pres danovy portal jiste nejrychlejsi cesta. Az tam tedy formular bude, protoze zatim tam stale jeste neni.
17. 2. 2009 14:47
Nespletl jste si to s něčím? Ten formulář na webu kontroly má a je tam už dávno, já jsem tímto způsobem podával daňové přiznání už před 3 týdny.
Zippus Limited (neregistrovaný)
12. 3. 2009 17:17
Redakčně smazáno
13. 3. 2009 1:02 smazal Dalibor Z. Chvátal, důvod: SPAM