Určitě každý z nás vyzkoušel mnoho způsobů, jak se dostat z téhle pasti. Když už mi bylo úplně nejhůř, někdo mi poradil jednu firmu, která vyplácí tzv, zpětné náhrady. Byla jsem už fakt zoufalá, ale viděla jsem, že nevidím kolem sebe v obchodě už žádné účtenky a bylo mi to divné. Zeptala jsem se paní, která tam byla „na stráži“ a sbírala každou volnou/nepotřebnou účtenku a ta mi potvrdila, že má prvotní informaci o firmě, která proplácí zpětné náhrady,ze zaplacených účtů. něco bude. Já vím, asi namítnete, že jsem se asi zbláznila, ale znáte, to, tonoucí se i stébla chytá…půjčila jsem si po úvaze a po poradě s manželem ještě na akontaci u této firmy a můžu vám říct, že to není žádná sláva, ale aspoň to funguje. Nedělám jim reklamu… snad to nemají ani zapotřebí, jen se podívejte na
http://acrus.blog.cz.
Třeba se vám to také nějakou korunu přinese. Já toho, že jsem si na vstupní akontaci musela půjčit, nelituju a dluhy se mi také zkrátily a vidím, že s tím jde aspoň něco dělat a nečekám už pasivně, až mne to úplně zavalí.
Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.
co mi pomohlo? (neregistrovaný)
85.92.55.---
5. 1. 2010 17:26