Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Martha
Martha (neregistrovaný) ---.static.spk.cz
18. 12. 2009 2:12

Re: Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Bohužel i já jsem se dostala do velmi velké finanční tísně. S bývalým manželem jsem bydlela u jeho rodičů. Po rozvodu jsem si se současným manželem koupila byt. S předchozích manželství nám zůstaly nějaké dluhy a přibyly i nové na bydlení. Vše bylo v pohodě do doby, než jsem si „dovolila“ jít na MD. Podpora státu rodinám je ohromná a protože jsem si před MD snažila vydělávat, abych rodinu zabezpečila, sdělili mi, že jsem měla slušné příjmy, tudíž mi odebírají přídavky na všechny tři děti… A aby toho nebylo málo, spadl manžel platově asi o 50%. A od té doby se vezem… Nezvládáme splátky, točíme se v hrozném kolotoči dluhů a nevíme kudy kam. Stále rozesílám dopisy s prosbami o odklad splátek nebo jejich částečné ponížení alespoň na chvilku…Všude stejná odpověď : NELZE VYHOVĚT. PLAŤTE! Obrátila jsem se na několik poraden a všude mi poradili – napište dopis…Jinou radu nemáme… Podala jsem desítky inzerátů, ale bohužel se mi na ně ozývají jen podvodníci, kteří nemají s úvěry nic společného, jen chtějí poplatky na účet dopředu. Pokud odepíšu, že poplatek dopředu pouze při osobním setkání oproti dokladu, už se nikdo z nich neozve… Takže jsme nakonec dopadli tak, že se bojíme o střechu nad hlavou. Přesto, že jsem si našla další dvě brigády, nedaří se nám z dluhů vymotat. Nejvíc se ale bojim toho, jak dětem vysvětlit, že u nás vánoce nebudou… Možná se najde někdo, kdo alespoň o vánocích dokáže nějakou korunou přispět…Třeba na vánoční stromeček… Nevím, zda se to smí, ale jsem tak zoufalá, že nevím co dál. Pokud by nám někdo pár korunama přispět chtěl, nechávám zde č.účtu 158088452/0600. Vím, že je to troufalé, ale kdo malé děti, mě určitě pochopí…

Malej Jarda
Malej Jarda (neregistrovaný) ---.uniqa.cz
18. 12. 2009 10:41

Re: Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Začal bych tím, že bych si vybral banku s nižšími poplatky, než je GE Money…