Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

ája
ája (neregistrovaný)
24. 11. 2009 15:43

jak komunikuji a zvládám exekuce.

Před rokem přišla první exekuce.440,- za popelnice z roku 1997 se rozrostlo na částku 12500,-
Zablokovali mi oba účty v bance, poslali exekuci na obě účtárny a já se dozvěděla o existenci exekuce až v momentě, kdy jsem si nemohla vybrat ani korunu a na výplatě mi chyběla celá uvedená částka.
Nemůžete se odvolat a s účetní se domluvit nelze.Aspoň v mém případě.
V červenci přišly 4 zelené obálky. Můžu říct, že mě nepřišly do dnešního dne vůbec ale paní účetní strhla z první výplaty 15200,- a dál strhává po 7500,- každý měsíc.Víte, každý si tuká na hlavu a tvrdí, že částky by šly strhávat mnohem menší, že se přeci musím domluvit. Nelze, nelze.A tak mi přijde docela úděsné, že pro částku 220,- dopravní podnik narostl částka na 16700,-
4x 16700,-
A co se stalo, Zelené obálky přišly v době, kdy jsme prázdniny a tak je nemám dodnes.Ale hlevně mi ztrhává paní účetní po velkých částkách. Domluvit se nemohu.A tak si opět každý tuká na hlavu, jak pěkně dávám státu a exekutorům a sama bych mohla pojít.Jsem komunikativní člověk. Jak na to, když se komunikovat nedá?Děkuji za Vaše názory. Ona ta situace je ječtě dramatičtější,ale člověk to nějak odlehčí.Co radíte?
uživatel si přál zůstat v anonymitě
24. 11. 2009 18:19

Re: jak komunikuji a zvládám exekuce.

Nejezdit načerno a platit za popelnice.
BTW ony zelené obálky se po 10 dnech od doručení oznámení a nevyzvednutí oné obálky na poště vhazují do schránky, zpět se vracejí jen v případě, že je jaksi není kam vhodit...