Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

ája
ája (neregistrovaný)
24. 11. 2009 15:43

jak komunikuji a zvládám exekuce.

celé vlákno
Před rokem přišla první exekuce.440,- za popelnice z roku 1997 se rozrostlo na částku 12500,-
Zablokovali mi oba účty v bance, poslali exekuci na obě účtárny a já se dozvěděla o existenci exekuce až v momentě, kdy jsem si nemohla vybrat ani korunu a na výplatě mi chyběla celá uvedená částka.
Nemůžete se odvolat a s účetní se domluvit nelze.Aspoň v mém případě.
V červenci přišly 4 zelené obálky. Můžu říct, že mě nepřišly do dnešního dne vůbec ale paní účetní strhla z první výplaty 15200,- a dál strhává po 7500,- každý měsíc.Víte, každý si tuká na hlavu a tvrdí, že částky by šly strhávat mnohem menší, že se přeci musím domluvit. Nelze, nelze.A tak mi přijde docela úděsné, že pro částku 220,- dopravní podnik narostl částka na 16700,-
4x 16700,-
A co se stalo, Zelené obálky přišly v době, kdy jsme prázdniny a tak je nemám dodnes.Ale hlevně mi ztrhává paní účetní po velkých částkách. Domluvit se nemohu.A tak si opět každý tuká na hlavu, jak pěkně dávám státu a exekutorům a sama bych mohla pojít.Jsem komunikativní člověk. Jak na to, když se komunikovat nedá?Děkuji za Vaše názory. Ona ta situace je ječtě dramatičtější,ale člověk to nějak odlehčí.Co radíte?