Dobrý den, již jsem jednou odpovídal na tento příspěvěk, ale bohužel jsem to špatně asi odeslal. Proto píši znovu.
Proficredit -bývalý Profireal mi dává obživu již 6 let a nezastávám se ho ale proto. Chci jen zdůraznit, že ne vše je tak, jak píšete. Pokud mi přijde klient a nejedná se mnou ferově, ač já to udělám a vysvětlím mu vše, co smlouva obsahuje a co ho čeká,sepíši s ním smlouvu a on nejedná podle smluvních podmínek, protože přijde již např. s úmyslem že nebude platit a ono to nějak dopadne, nedivte se , že pak Proficredit je neoblomný a vyžaduje své peníze zpět. Vy by jste nejednal jinak. A banky také tak jednají, nebo nemám pravdu?
Domnívám se, že všichni mí kolegové, kteří jednají s klienty a sepisují smlouvy si přejí mít slušné klienty,protože pokud přijde někdo, kdo není ferový a lže, dopadne to vždy ne standartně. Klient se dostává do presu. Pokud není schopen mi říci pravdu, nechce, já těžko posoudím, zda dát, či ne.
A on se pak nemusí divit, jaké následky pro něj vzniknou. A nejen to, stojí mne to čas, peníze a nervy. protože se mu musím věnovat stále a obtěžovat ho a volat a pokud se zapírá, navštěvovat ho. není-li zbytí,protože on se zapírá všemi možnými způsoby, dojde na obsílky a vylepování pohledávacích upomínek. Dále samozřejmě dopisy s penálem. Ale to je prostě tak a proto nevidím důvod proč někdo pomlouvá slušný byznys.
Lidé, pokud jsou slušní, jednáProficredit s nimi slušně amají spousty výhod. Ale s podvodníky a spekulanty se top úpotom musí řešit jinak. Tak to jen na okraj!!!