Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Eva Moravcová
7. 10. 2009 12:39

Hrůza

celé vlákno
Tak jsem právě obětovala několik desítek minut svého života přečtení části diskuse pod článkem a není mi z toho dobře... Čekala jsem, že tu najdu více upřímných rad, jak se dostat z dluhů, ale místo toho vidím osobní výpady, chlubení se vlastní hloupostí, soutěže ve vulgaritách, nadávky zklamaných atp. Zkusme se místo nadávek vzájemně chápat. Člověk není tvor neomylný, a proto mám pochopení pro ty, kteří přecenili svoje síly. Ono je fakt někdy těžké nepodlehnout reklamě. Co tedy dělat, když najednou nemůžete splácet všechny půjčky, respektive ztrácíte přehled, kde všude dlužíte? Já bych viděla řešení ve zrušení všech malých půjček, které jsou jak pijavice, a jejich nahrazení jedním dlouhodobým úvěrem. Vypadá to sice podivně nemocné úvěry léčit jiným úvěrem, ale má to logiku. Vždycky se lépe splácí jedna půjčka než nějakých deset. Sice je třeba k tomu určitých obětí a platební sebekázně, ale fakt to pomůže. Moje půjčka mě taky takhle zachránila.