Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

anonym
anonym (neregistrovaný)
5. 10. 2009 21:20

Re: PROFIREAL je fakt lichva!

celé vlákno
davam ti s cela za pravdu.Ja sam sem si od nich pujcil 60 tis a mel sem vratit 110 tis to ja sem ale vedel podepsal sem smenku ,a splacel sem 3667 kc mesicne radne jak sem mel , rok a pul sem splacel jak mel a poslaly mi dalsi pujicku , mile to bylo nerikam ze ne , a zase od zacatku sem platil , pak sem stratil zamestnani 3 mesice sem neposlal spatku , to je pravda nemel sem s ceho ! praci sem si nasel a hned sem kontaktoval proficredit , jestli bych mohl splacet dal natomne pani rekla ze sou radi ze sem se ozval a ze kemne nekoho posle a dohodnuse snim , za 3 dni sem mel nastevu Pana Exekutora mel promne pripravenou novou smlouvu , kdyz sem se podival kolik mam celkove splacet i z urokem z prodleni tak tam byla castka 209 tis , natoz ja sem rekl ze to nepodepisu a pan exekutor me ujistoval ze to bude jinak drazsi , dal sem si to strhavat ze mzdy na 3 roky mesicne 5830 kc tento mesic uz to sou 3 roky tak bych to mnel mit zapaceni , ale hov,,,,,,,,, jeste mi tam pripsaly smenecnej urok 20 tis ten je naapsanej primo ve smlouve malinkejma pismenkama , ucetni mi volala ze mi jeste musej srazit 20 tis a pak je to vse zaplaceni mislel sem ze vse rozbiju ale uz sem ok neda se nic delat , heskej den