Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

uživatel si přál zůstat v anonymitě
8. 9. 2009 12:51

Proficredit !?

V loňském roce jsem žádal o půjčku 150 000 Kč. Půjčka nebyla schválena, zrušil jsem tedy i.mailem tuto smlouvu na centrále v Pardubicích, následně i trvalý příkaz u Čs. spořitelny a dnes jsem se dozvěděl, že dlužím společnočnosti 70 000 Kč na splátkách. Je s podivem, že jsem žádnou částku na účet ( jak bylo uvedeno ve smlouvě o úvěru ) neobdržel. Nedostal jsem od nich ani korunu a přesto jim dlužím. Dnes kontaktovali mou manželku s tím, že se firma přejmenovala a že jim dlužím na splátkách. Smlouvu jsem uzavíral u poradkyně v Ostravě na ulici DR. Malého - jméno paní poradkyně si již nevybavuji, ale není problém to zjistit. Dokonce mi z jejich ústředí přišel dopis, ve kterém mi sdělují, že půjčka byla zamítnuta. Tak se jedná s klienty ! Vřele doporučuji pro seriózní jednání a vše pro zákazníka. Sedři koho sedři !
Milan
Milan (neregistrovaný)
22. 10. 2009 12:01

Re: Proficredit !?

Jak můžete něco dlužit, když vám byla půjčka zamítnuta? Ptal jste se na centrále Profi Creditu? Váš příspěvek vypadá jako hotový nesmysl.
xxx
xxx (neregistrovaný) ---.235.broadband12.iol.cz
24. 12. 2009 3:56

Re: Proficredit !?

Jsou to podvodníci.