Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

anna
anna (neregistrovaný)
7. 8. 2009 20:22

Mam financni dluhy

Dobrí den,tak čím začít jsem mladá maminka z dvouma dětmi,dostala jsem se do finančních dluhu snadno a rychle,začalo to pujčkama a věcmi na splátky přes home credit,tolik toho dlužim a jen proto že jsem byla naivní a hloupá,chtěla jsem mít krásně vybavenej byt,chtěla jsem mýt vše hned a neuvědomila jsem si vtu chvyli že bych mohla přijít o práci,jsem na mateřské a při ní jsem pracovala ale jen brigády a už si na to tak zvykli že mi nechce dát nikdo smlouvu a řádnou práci,chtěj mě jen když potřebujou,dluhy stoupaj a já si uvědomuju jak je to tešké a jak hloupá jsem byla,chtěla bych se toho zbavyt a dát dětem co nejvíc mužu,nemužu jim ani spořit protože nevycházím a musím si pučovat od mamči,přátel a takhle to dál nepujde,potřebuji práci ale víte co mi všichni říkaj?že bych měla bejt doma z dětma že mi smlouvu nedaj protože větčina lidi furt narodí,já jsem vděčná Bohu že mám tak skvělí děti a hlavně zdravý a to je pro mě moc duležité.Moje rada našetřite si penize a neberte si pujčky.slunicko123456789@atlas.cz
já
(neregistrovaný)
22. 8. 2009 22:06

Re: Mam financni dluhy

Pište ta i/y přesně obráceně než doteď a bude to na jedničku :)