Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

dynda
dynda (neregistrovaný)
15. 1. 2009 10:25

Potřebuji radu

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám partnera a jemu zabavili byt, dlužil na nájmném. Byt byl jeho,ale spadal pod družstvo. Protože ho zabavili exekutoři,jé tím dlužná částka smazána nebo se to musí řešit ještě nějak dál?
Další co bych potřebovala pomoct, dluží všude možně, ani nevím kde všude a ani on sám neví kde akolik, je to takovej můj spolehlivej chlap....Nic méně, chceme to všechno platit, jenže on se nikam ptát nepůjde. Nejsme svoji, takže mne nikdo info nedá. Jak mám zjistit, zda mu hrozí nějaká další exekuce, jestli můžu splácet a bude to vůbec něco platné....Jak platit, když vlastně ani nevím, komu a kam peníze posílat?Dluhy jako takové nejsu ani tak hrozné, nejhorší je vždy penále...Platí, že ikdyž nemůžete platit moc, stačí, kyž úřady vidí alespoň snahu?
Děkuju
uživatel si přál zůstat v anonymitě
22. 1. 2009 20:52

Re: Potřebuji radu

Dluží, neví komu a kolik a nehodlá to řešit? Utéct co nejrychleji a co nejdál.
margaritta
margaritta (neregistrovaný)
23. 6. 2009 13:31

Re: Potřebuji radu

Rada nad zlato, zbavte se partnera!!!
Nikdy se jeho přístup nezlepší a pokud by jste se vzali tak dluhy přejdou na Vás.