Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.
Evulka (neregistrovaný)
14. 4. 2009 19:54
Bohuzel take dluzim
Bohuzel,take dluzim, a ne malo, a take ne pouze svym zavinenim. Ovsem postup exekutoru v teto republice dluznika dostava do pavuciny stale vetsich dluhu. Podnikam jako poj.poradce moje prijmy jsou tedy provize ze smluv, ktere uzavru. Kazdych ctvrt roku musim menit ucet, nebot mi muj ucet exekutor obstavi, nezajima ho ze musim platit zalohy na soc. a zdrav. zabezpeceni a samozdrejme take rezii a sve naklady, neco clovek jist musi. Poradte, kolik vlastne smi vzit exekutor z provizi a jak to udelat,aby mi zbylo na zalohy. Dekuji za rady. Nevim kam se uz obratit soud mi neodpovedel a ombutsman take ne .Samozdrejme chci sve dluhy zaplatit ale brzy nebudu mit prijem, kazda pojistovna se vykasle na poradce bez uctu, nebo takoveho, ktery ucet stale meni.
kolo (neregistrovaný)
28. 8. 2009 16:43
Re: Bohuzel take dluzim
Ale to jeváš velký omyl,že po vás jde exekutor.Jdou po vás ti,kterým dlužíte.Oni to dali k soudu a exekutor je povinnen vymoci jim peníze.tak s obraťte na ně.
*** (neregistrovaný)
4. 12. 2009 20:48
Tak takhle může odpovědět občan naší země, který ani nemá potuchy, co se tu děje a jaka je realita. Přestantě sledovat telenoveli a koukejte se koulem sebe!
Evulka (neregistrovaný)
4. 12. 2009 20:54
Diky za podporu predchozi reakce byla trosku mimo misu, na veritele se clovek obratit nemuze, i kdyby chteli, pokud ma vec exekutor uz nic udelat nemohou.
douche (neregistrovaný)
5. 12. 2009 7:34
Reakce mimo mísu????On ty dluhy nasekal exekutor?????Exekutor je povinnej ty dluhy vymoci......a věřitelé,když se s někym chtěli dohodnout,tak byli za kašpary.Nejlepší by bylo nic neplatit,co?Nebo aby to zaplatili,ti co dluhy splácí
Evulka (neregistrovaný)
7. 12. 2009 18:13
Vazeny pane, nikdy jsem netvrdila ze platit nechci, Vase reakce je neadekvatni.Preji Vam at se do podobne situace nikdy nedostanete, moje dluhy jsem si nezpusobila ja, a jak se domnivam, Vy se primo pasete na lidech, kteri maji nejake problemy. Zloba v srdci je horsi nez ty dluhy, takze jsem na tom vlastne dobre, dekuji Vam.
douche (neregistrovaný)
8. 12. 2009 21:50
Jasně,jako všichni.Nikdo nic za nic nemůže a způsobil to ten druhej.Všichni by chtěli platit,ale jen do tý doby,než maj v ruce peníze,pak se jim nechce.Když platit chcete,tak platte a nefńukejte na internetu.Nebo co si myslíte,že vám tady někdo pomůže??Maximálně si tak budete plakat na rameni a nakonec to bude zase jen na vás.Takže zbytečný nervi pro vás.radi zachovejte chladnou hlavu a něco dělejte.tady návod nenajdete.A ještě něco.žádnou zlobu nemám,nevím,kde jset to vzala.Takže přestaňte fńukat a něco dělejte.
xxx (neregistrovaný)
---.235.broadband12.iol.cz
24. 12. 2009 3:53
Že se nestydíš, honit si ego na lidech co jsou v průseru. Proč sem vůbec lezeš? Ta tvoje zjistila že je to s jiným lepší?