Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.
Dluhy a co s nimi?
Re: Dluhy a co s nimi?
ale takove vyhrožování , to už je snad trestný čin ne?
Zatímco s Paroubkem to tady vyhrajem.Utratili všechno když měli šetřit a teď utrácí i to,co nemáme a budem muset draze splácet.Volte je a krach nás nemine.
Hergot, tohle není o češtině, Ty blbe. Přečti si téma a se svojí jazykovou zamindrákovaností odsud zmiz. Anebo mluv na téma.
Jestli se chceš bavit tak jdi někam jinam Ty chytráku.
Je to skutecne o te zemi. Jsem rad ze jsem z tech smradlavych cech vypad.
Jediná šance jak vše splatit je pracovat v zahraničí,jelikož pro normální lidi jsou
zde ty platy sotva na pokrytí nákladů na obyčejné žití a ne ještě s toho platit dluhy a zloděje exekutory.Ve vládě se jim to rozhoduje o určitých zákonech vůči dlužníkům.Nechal bych je půl roku žít jako normálního občana této země- to by jim ty huby nemažraný spadly.Opravdu nejlepší -vycestovat za prací .
mam za to, ze to neni jen problem jedne maloevropske republiky a ani problem jakesi pseudo evropske unie, tohle je totiz globalni ekonomicky system, kdo to rychle nepochopi a nebude se chovat dluhove umirnene, tj. maximalne hypoteka na dum a nic vic si nepujcovat, skonci brzy na ulici. Jednoduse proto, ze pyramidova hra konci, smycka se utahuje. Nekoho proste musi pripravit o vsechno aby byli uspokojeny jejich financni naroky. Bohatnout se da jenom na ukor jinych, pujcky jsou nastrojem tiche zkazy, zvlast proto, ze lidem byl v nedavnych letech hojnosti odebran strach si pujcky brat.
Neměl sis pučovat na kazeťák a elcédéčko. Patří ti to.
dOBRÝ DEN JEN VÁM CHCI SDĚLIT,ŽE NEJSTE SAMA MAME VELICE PODOBNY PŘÍPAD A NAKONEC TAKY PLATÍME ZA TO ŽE JSME NIC NEDOSTALI.
JAK SE PISE ZAVINAC??????
Re: Hele a neměl jsi náhodou ...
to je cely system tech slavnych spolecnosti na vymahani dluhu apodobnych kravin...
ze to jeste v cesku nezakazali takove fakerske firmy se fakt divim...
Taky jsem se dostala vlastní blbostí do problémů s půjčkou. Bohužel, i když jsem věděla, že je to nebezpečné je to půjčka ručená blankosměnkou. Pak jsem měla problémy, byla bez práce a půjčka byla postoupena vymahačské firmě, samozřejmě s velkým penále. Dá se s tím vůbec něco dělat? Je to tedy delší příběh.
Můj mail je prekladatelkaeva@seznam.cz
Jojo proste plat, plat a plat az do zaplaceni dluhu. To je rada advokatu. Tomuto se rika Ceska Republika Hnuj a bordel ve kterem se neda zit normalne protoze vycvicene vopice z vlady si udelali perfektni business.
Mám neblahou zkušenost,ale přičítám to sobě,že v touze pomoci svým dětem a rychle nedávala jsem dostatečný pozor na to co jejich leader říká a podepsala jsem kdeco.Pak jsem se nestačila divit jak to je .V každém případě si berte chvíli na rozmyšlenou.Měla jsem tam zaúčtovanou službu ,peníze na zavolanou,pojištění o které jsem nestála a z toho všeho plynou úroky to je další zátěž za sebve bych od nich nic nechtěla .komnikace z jejich směru velmi čilá,ale u Vás to neplatí toto trvá než se někdo pohne,aby Vám vyhověl a něco s Vámi konzultoval to si počkáteRaději od nich dále.H..
Vaše rada " nad zlato" jak se chovat? Já osobně jsem se chovala k Profireálu velice dobře. Půjčila jsem si 50 tis.Dostala jsem 33 tis. Ve smluvních podmínkách,které jsem vlastně ani neobdržela.Jenom jsem si ve zkrácené formě mohla přečíst u "mého fin. poradce"který se mnou půjčku sepisoval, bylo sice napsáno, že nemusím obdržet tu částku kterou jsem požadovala, ale nebylo nikde napsáno, že že budu splácet tu částku, kterou jsem požadovala. Vše mi přišlo až po podepsání žádosti o půjčku, vlastně až když mi přišly finance na účet.Ještě větší legrace je, že ofocenou žádost - nebo co to je , je ofocená a bez smluvních podmínek. Druhá ofocená smlouva mi přišla až po připsání financí na účet a to ještě tak malýma písmenkama, že jsem si na to musela vzít lupu.
Splácím tedy částku 52 tis, o kterou jsem žádala a neobdržela.
Nikdo mi nic, jako v bance nedal vědět dopředu,Takže jsem nemohla ani s ničím nesouhlasit a nic nepodepsat. Podepsala jsem pouze žádost + předsměnku,jak nám bylo klientům řečeno. Pán se směnkou sám šel do banky a nesměla jsem u toho být.Když jsem se rozhodla půjčku si nevzít a chtěla jsem směnku zlikvidovat,byl sprostý a se slovy,jo madam přišla jste dlouho,(i když jsem v bance byla jako první ráno) bylo vše již hotovo.On zřejmě spolupracoval s paní u přepážky a zřejmě jí předával směnky večer. Takže já se nemohla chovat nijak,jenom splácím,splácím,splácím.Finanční poradce se do měsíce vypařil,protože bylo zjistěno, že podvedl mnoho lidí,Profireál o stížnostech nechtěl nic vědět. Uráží mě, když vy drze chcete radit lidem jak se mají chovat.Samozřejmě jsem se dostala do měsíčního skluzu,protože jsem onemocněla. Na profireál jsem psala,žádala je o odklad splátky,nezabralo.Měla jsem doplatit zbývající částku,takže mě napařili 100% znovu + pokutu.Pan rozhodce nečekal ani na zákonem určené lhůty a hned jednal. Takže nyní to není o mne ale o Profireálu a jejich sprostotě. Nejsem zaujatá a nehraju si na ukřivděnou a hlavně nejsem žádný blbec,který si nedovede nic spočítat. Jenom jsem padla na vola finančního poradce. Tak mi nyní poradťe Vy chytrá,jak z toho.Neberte to osobně ale jako profesionálka. Spolupracuji s "Člověk v tísni" kde s panem právníkem jsme toto projednávali,i za jiné lidi.Všichni máme stejné potíže s touto firmou, u soudu je mnoho žalob na ně, ale ještě se nic pořádně nerozhodlo.
Vaše rada " nad zlato" jak se chovat? Já osobně jsem se chovala k Profireálu velice dobře. Půjčila jsem si 50 tis.Dostala jsem 33 tis. Ve smluvních podmínkách,které jsem vlastně ani neobdržela.Jenom jsem si ve zkrácené formě mohla přečíst u "mého fin. poradce"který se mnou půjčku sepisoval, bylo sice napsáno, že nemusím obdržet tu částku kterou jsem požadovala, ale nebylo nikde napsáno, že že budu splácet tu částku, kterou jsem požadovala. Vše mi přišlo až po podepsání žádosti o půjčku, vlastně až když mi přišly finance na účet.Ještě větší legrace je, že ofocenou žádost - nebo co to je , je ofocená a bez smluvních podmínek. Druhá ofocená smlouva mi přišla až po připsání financí na účet a to ještě tak malýma písmenkama, že jsem si na to musela vzít lupu.
Splácím tedy částku 52 tis, o kterou jsem žádala a neobdržela.
Nikdo mi nic, jako v bance nedal vědět dopředu,Takže jsem nemohla ani s ničím nesouhlasit a nic nepodepsat. Podepsala jsem pouze žádost + předsměnku,jak nám bylo klientům řečeno. Pán se směnkou sám šel do banky a nesměla jsem u toho být.Když jsem se rozhodla půjčku si nevzít a chtěla jsem směnku zlikvidovat,byl sprostý a se slovy,jo madam přišla jste dlouho,(i když jsem v bance byla jako první ráno) bylo vše již hotovo.On zřejmě spolupracoval s paní u přepážky a zřejmě jí předával směnky večer. Takže já se nemohla chovat nijak,jenom splácím,splácím,splácím.Finanční poradce se do měsíce vypařil,protože bylo zjistěno, že podvedl mnoho lidí,Profireál o stížnostech nechtěl nic vědět. Uráží mě, když vy drze chcete radit lidem jak se mají chovat.Samozřejmě jsem se dostala do měsíčního skluzu,protože jsem onemocněla. Na profireál jsem psala,žádala je o odklad splátky,nezabralo.Měla jsem doplatit zbývající částku,takže mě napařili 100% znovu + pokutu.Pan rozhodce nečekal ani na zákonem určené lhůty a hned jednal. Takže nyní to není o mne ale o Profireálu a jejich sprostotě. Nejsem zaujatá a nehraju si na ukřivděnou a hlavně nejsem žádný blbec,který si nedovede nic spočítat. Jenom jsem padla na vola finančního poradce. Tak mi nyní poradťe Vy chytrá,jak z toho.Neberte to osobně ale jako profesionálka. Spolupracuji s "Člověk v tísni" kde s panem právníkem jsme toto projednávali,i za jiné lidi.Všichni máme stejné potíže s touto firmou, u soudu je mnoho žalob na ně, ale ještě se nic pořádně nerozhodlo.
Nikdo tě nenutí si je půjčovat…
Ty Magore,asi nemáš rodinu a třeba jsi ani nikdy nepřišel o práci.Nebo jsi z nějaké společnosti co půjčuje ,možná jsi i exekutor.
PUJCIT SI PENIZE OD KOHO KOLIV NA JAKY KOLI UROK A PAK KOUKAT JAK MAGOR TAK JE TREBA OPAKOVAT ZAKLADNI SKOLU MATEMATIKU TAM BYCH ZACAL NEJVETSI DEBILITA JE OVSEM:PUJCKA NA VANOCE,DOVOLENA,MOB.TELEFON ATD.JE TREBA POCHOPIT JAK ZE NEKDO MA A NEKDO NE TAK TO CHODI ALE TIM ZE SI PUJCIM ABYCH MEL TAKY TAK K TOMU NENI CO DODAT JE VELICE ZAJIMAVE ZE TITO LIDE JSOU SCHOPNI JSI PUJCIT A SPLACET I 10 000.MES.OVSEM USETRIT 5000.MES.NEDOKAZOU.
lžete! Jsou to její peníze. Nebyly by to její peníze jen pokud by je nemusela splácet. Ale jsou to právě dlužníci, kteří vytvářenjí přidanou hodnotu, aby věřitelé mohli mít plná břicha. Věřitelé nic nevytvářejí, jen kasírují. Jako soukromá osoba ručíte celým svým majetkem, a pokud dojde k výkonu rozhodnutí na majtek dlužníka, je to právě on kdo musel na ten majetek nejdříve vydělat. Takže tu nelžete! A´t je to jak chce, vždy to zaplatí dlužník, bez ohledu na to jak byl bylbý při podpisu smlouvy.
půjčím-li si 20 a vrátím 60...co to je...
že má každý stejnou startovací čáru je největší pitomost celého vlákna
Chlapče,píšeš aby všichni šli do práce,věř tomu že valná většina by do té práce šla aby neměla problémy se splacením různých druhů půjček.Ale možná nevíš ,jak je těžké práci najít.
Asi trpíš nějakou poruchou v té Tvé zlé a nabubřelé palici.Možná by jsi se mohl trošičku třeba vžít do role lidí ,kteří sem píší ale to Ty nejsi toho schopen.Raději budu končit a k Tobě se už nebudu vyjadřovat.
Jdu zvracet......
potřebuji půjčit a u banky nemám šanci,dělám to pro sloučení všech půjček ,které mám abych platila méně tzv. konsolidaci.podle banky na to co platím dohromady mám byť je to více než na půjčku při které bych platila méně ,nato nemohu dosáhnout.Děkuji za odpověĎ
Redakčně smazáno
Redakčně smazáno
Redakčně smazáno
Redakčně smazáno
fcexa@klikni.cz jak mi muzete poradit či pomoci???
prosim vas a kolik si za to uctujete poradit moc potrebuju
poslete mi na sebe kontakt,rad bych vyuzil Vasich sluzeb v oblasti financi