Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.
Michal (neregistrovaný)
11. 2. 2009 19:00
půjčka
Dobrý den,i já jsem jeden z mnoho,který si půjčil a ne jednou.Ale stejně nejhorší zkušenost s půjčkou mam od firmy ČFU která si za sepsání smlouvy s jejich "poradce" účtovala 5 000.- a pak mě bylo zděleno ať volám na čísla 900.... se sazbou 79 kč za min. dal postupuji podle jejich operátorů dalšími kroky které byli jen dal volat na ona čísla a nic Pote jsem mel dostat půjčku na 3 tisíce po 3 měsících na další část a za další měsíce na další část a to jsem zadal o 50tisíc.Rozhodl jsem se ji tedy vůbec po takových akcí ji nečerpat ani toto nedokončit a smířil se s tím že nic neuvidím.Ale musel jsem sepsat smlouvu o penzijním pojištění které jsem neplatil když jsem ji nečerpala teď me došla pokuta 10 tisíc za nesplnění podmínek chci se zeptat dá se tomu nějak vyhnout když jsem ji nečerpal ??
asdf (neregistrovaný)
13. 2. 2009 14:24
Re: půjčka
ČFU jsou podvodníci. Nic neplaťte a připojte se k hromadné žalobě, kterou připravuje pan Trnka: 604778993. Současně bych chtěl upozornit všechny ostatní: 1. Žádné úžasně výhodné půjčky neexistují, vždy je výhodnější půjčit si v rámci rodiny nebo prostě ušetřit. 2. Když už si musíte půjčit, půjčujte si výhradně v bankách nebo v družstevních záložnách, které jsou pod dohledem ČNB. Půjčky z inzerátů na zastávkách smrdí lichváři, podvodníky a exekutory. 3. Před podpisem si vždy důkladně přečtěte podmínky smlouvy a důsledně je dodržujte. Pokud podmínky smlouvy nechápete, nic nepodepisujte.