Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

karel
karel (neregistrovaný)
4. 9. 2006 20:40

zlodějský úvěr.

Vzal jsem si auto na úvěr u G E Money cena auta v aaa auto 67000,-a já zaplatím bance 150000 to není překlep to je krutá pravda ,bohužel mě okolnosti donutili že jsem musel na takovou lichvu přistoupit !!!
Renda
Renda (neregistrovaný)
8. 9. 2006 21:45

Re: zlodějský úvěr.

ahoj to chce klid já si vzal auto za 136 tisíc a zaplatím za 5 let 309 tisíc ale když odečtu poviný ručení a havarijní který je v tom zahrnutý tak to zase tak strašný není po odečtení je to 260tis jinými slovy zaplatím to dvakrát ale to je normální a nemá smysl to řešit zas je dobrý že to člověk může zaplatit i dřív když tedy na to má. Kdybych si ho na ten úvěr nevzal tak nemám čím jezdit. Pokud něco chceš dív než na to máš tak holt zaplatíš víc. No a navíc čím míň peněz na to máš tak tím ve finále zaplatíš víc tak ahoj
poker86
poker86 (neregistrovaný)
2. 7. 2008 6:29

no a co si koupit treba min nakaldne auto? moje prvni auto (rok 2006) byla skoda 120L za 3000kč, a bylo to jedno z nejspolehlivejsich aut co jsme mel, a i kdyz se neco po***, tak naklady na opravu byli velice male..
uživatel si přál zůstat v anonymitě
13. 4. 2007 9:20

Uvěr příteli je obchod a ten kdo vám půjčil chce vydělat. Jeho zájem je vydělat co možná nejvíce za co možná nejkratší dobu. Vy jste na podmínky přistoupil dobrovolně bez mučení a pokud máte za sebou alespoń základní školu tak musíte umět násobi a sčítat. Takže nechápu čemu se divíte. Vy máte svoje auto a věřitel své výnosy a to je v pořádku. Samozřejmě jste nemusel na podmínky půjčky přistoupit a mohl jste si na auto počkat a našetřit si. Rozhodnutí bylo na vás tak se teď nerozčilujte.
postižený
postižený (neregistrovaný)
18. 4. 2008 12:59

myslím si,že tato stránka slouží spíše ku pomoci,než k tomu plivat sem svoje egoistická moudra.Asi jste na sebe hodně hrdý,ale to je taky vše.
19. 4. 2008 2:55

Myslím, že je stále lepší varianta být na sebe hrdý než být za blbce, co neumí ani počítat.
19. 4. 2008 10:34

tato vaše pravda ovšem na této stránce není k ničemu.....platí staré známé...když neposvítíš,nezacláněj.
30. 5. 2008 1:23

Některým úvěrům se kdysi říkalo LICHVA!
2. 12. 2008 12:39

nejhorší na tom je,že náš stát tuto lichvu podporuje
cipisek
cipisek (neregistrovaný)
5. 12. 2008 19:34

Jste špatný člověk. Ti lidé, kteří peníze půjčují, mají mnohem vyšší inteligenci než většina lidí, kterou ale proti nim zneužívají tím, že se obohacují na jejich úkor, místo aby jim pomáhali nebo alespoň neškodili, protože většina obyčejných lidí je chtivých, hloupých nebo jen jednoduchých. Ale na to doplácí celá společnost, že jedna část jsou špína lidé a ti druzí, velká většina, průměrní, jsou nešťastní, do čeho se to dostali ( byli navezeni ) - do dluhů čili sešněrování. Proto se tady špatně žije a lidé jsou k sobě nepřátelští. Protože někteří z nich už nevědí, kudy kam pro dluhy. cipísek
rr
rr (neregistrovaný)
13. 10. 2008 20:04

Jste svepravny? Pokud ano,tak chybu hledejte jen u sebe! A pokud jste musel celou situaci resit nakupem automobilu na leasing,tak nelitujte a prijmete proste zivot jaky je!
upír
upír (neregistrovaný) ---.i4g.tmcz.cz
10. 12. 2009 12:21

pane kolego,mám obdobnou zkušenost.na auto za 110000 kč jsem si půjčil 70000 Kč,40 jsem položil.Po roce splácení 2950 Kč jsem dotazem zjistil,že stále dlužím 100000 Kč.Prý jsem dosud splácel úrok. Stát se na to dívá a je ticho po pěšině.Zloději,lichvá­ři