Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

andel
andel (neregistrovaný)
23. 9. 2008 20:14

ano,dlužím.

Je smutné probírat se těmito řádky a ještě smutnější, stat nad propastí,co dál.Je nádherné radit,nepůjčuj si,urážet nízkou inteligencí.Mám4 děti,v podstatě jsem je vychovala sama.Aby měly vše potřebné,nikoli zbytečné,vždy jsem si půjčila.Nešlo to jinak,neměla jsem štěstí na bohatého muže ani přátele.Při koupi domu jsem přišla o dům samotný,děti musely odejít a ja zůstala na ulici s rancem dluhů.Posbírala jsem zbytky sil a našla garsonku pro své2děti,dočkala se exekuce na plat a arogance ze všech institucí se kterými jsem se chtěla dohodnout.Věřila jsem v člověka,jsem učitelka,teď už mám oči pro pláč,sny zavřené v šuplíku a dny,kdy počítám kolik si můžu dovolit koupit rohlíků.Takhle jsem to nikdy nechtěla.Hledám lidi,kteři možná vědí o něco více než já,jak dál žít.
ester
ester (neregistrovaný)
29. 10. 2008 21:11

Re: ano,dlužím.

ano...lehké je soudit,ale kdo nezažil neví.Jsem také na konci svých sil,ale nechci to vzdát kvůli dětem, mohla bych se s váma nějak spojit?třeba přes mail?