Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Zadlužený
Zadlužený (neregistrovaný)
5. 9. 2006 8:42 Nový

PROFIREAL je fakt lichva!

Přátelé,PROFIREAL je snad největší svinstvo s jakým jsem se kdy setkal. Když jsem si u nich půjčoval 60.000,- Kč byl jsem nadšen s jakou jedndoduchostí je možné získat peníze. Trošku mě zarazil fakt,že vystupování jejich dealerů bylo velmi neprofesionální a vyhýbavé,ale schválili mi půjčku a ostatní mě již moc nezajímalo. Pokud se k něčemu takovému dostanete,přečtě te si pořádně smlouvu!!! S úroky jsem měl za tři roky zaplatit 110.000,- Kč!!! Hrůza. Na stejnou sumu jsem musel podepsat směnku,pro případ,že bych přestal splácet. Pozor na další věc...ve smlouvě je uvedeno,že řešení platební neschopnosti připadá na ROZHODCE,kterého oni samy určí. Nikoli soudní cestou. A věřte mi,ten s Vámi bude hotov raz dva. Já sám jsem se po dvou letech dostal do platební neschopnosti. Zbývalo mi splatit už "jen" 36.600,- Kč. Jenže ouha...firma proti mě využila svého rozhodce a směnku na 110.000,- což jim smlouva umožňuje. Rozhodce rozhodl a já musím splácet od začátku 110.000,- Kč. Pokud ne,může okamžitě ze dne na den (díky rozhodci) dojít k exekuci. Je to opravdu vlastní zkušenost a velmi ŠPATNÁ! Nepůjčujte si peníze u takových banditů!!! Přišel jsem na to,že dnes už není problém půjčit si peníze normálně v bance na rozumný úrok a pokud se dostanete do platební neschopnosti...banky proto dnes už mají pochopení a dá se s ními domluvit...
jan
jan (neregistrovaný)
27. 10. 2006 13:58 Nový

Re: PROFIREAL je fakt lichva!

Není pravda, že Profireal požaduje podpis vyplněné směnky na určitou sumu. Částka na směnce nesmí přesáhnout výši skutečného zbývajícího dluhu. Takže pisatel příspěvku o PROFIREAL nás všechny pěkně houpe.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
13. 4. 2007 9:11 Nový

To je pravda při podpisu smlouvy se totiž vyplňuje biankosměnka a až je klient zažalován se do směnky vyplní dlužná částka včetně smluvních pokut. Vše pak řeší rozhodce a ten v 99% rozhodne ve prospěch věřitele. Takže pozor neplatit Profirealu se nevyplácí.
VM
VM (neregistrovaný)
4. 11. 2008 20:25 Nový

Podepsat bianko směnku je šílenost sama o sobě. Opravdu tohle vyžadují? Nepřijde mi normální, že by s tímhle přístupem mohli přežít - normální člověk by jim to nikdy neměl podepsat.
Martin V
Martin V (neregistrovaný)
12. 11. 2008 20:42 Nový

Podepsat bianko směnku může jen totální idiot!!!
13. 2. 2008 10:49 Nový

ale i tak potří mezi vyděrače
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:18 Nový

Profi Credit nepatří mezi vyděrače, vše je pouze otázka ceny peněz. Složitý problém, který těžko popsat...
Elena
Elena (neregistrovaný)
2. 6. 2008 14:29 Nový

Ale nehoupe, Profireal - nyní Proficredit jsou lichváři a vymahači hrubého zrna. Kromě toho, že za půjčku 100tis. Kč, které jsem si od nich neprozřetelně v nouzi půjčila jim musím Zaplatit 198tis. Kč.
Také proto, že když se zpozdím se splátkou o pět dnů, za které si účtují penále, vylepují nám urážlivé plakáty vlastní výroby na domovní dveře. Po deseti dnech volají mým kolegům a řediteli do práce a s drzostí jim sdělují informace jako např. o kolik dnů jsem se zdržela se splátkou, kolik mi spočítali penále a donutit je ke srážkám z mé mzdy, se kterými můj zaměstnavatel nesouhlasí.
Doporučuji Vám mnohem lépe si prověřit jejich praktiky.
4. 6. 2008 15:38 Nový

Ryba smrdí vždy od hlavy, viďte pane Beran?! Pak už stačí platit slušnou gáži pár "TOP" manažerům, kteří budou loajálně skákat z větve na větev, jak šéf píská, a svinstvo jako PROFIREAL nebo vlastně nyní PROFICREDIT je na světě.
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:27 Nový

Podívejte se na to z té druhé strany. Vy osobně půjčíte někomu 100.000,- Kč a teď není důležité s jakým úrokem, dohodnete se na měsíčních splátkách a datu spaltnosti v měsíci, a ten dotyčný toto nedodrží. Co by jste dělala Vy? Urážlivé plakáty (jinými slovy upozornění, že jste dlužník s Vaším jménem) jsou jen malým zlem, který nenahradí tu smluvní pokutu, která Vám opravdu hrozí. Je "lepší" udělat Vám malou ostudu, která brzy odezní, než splácet exekučně zbytek dluhu + pokutu několik let. Nemyslíte?
Apropo, pokud jsem to správmě pochopil, jako že ano, všechny tyto články jsou psány samými dlužníky, kteří nedodržují své závazky. Spokojený klient nemá potřebu řvát do celého světa, to že má na věc objektivní názor.
aaa
aaa (neregistrovaný)
14. 11. 2008 1:58 Nový

Nejsem dlužníkem a ani potom netoužím. Zaplať pánbůh že si na sebe umím vydělat. A jestli si někdy půjdu půjčit tak určitě ne k nesolventním firmám. Tyto firmi nejsou lichváři" jen škoda že se zákon o lichvě neuplatňuje" jsou to normální zloději a v porovnání s herbalife apod. jen vydřou prachy z lidí kteří nic nemají a chtějí pomoct půjčkou. Náš stát prostě dovoluje takovéto věci. A pokud mluvíte o nedodržení závazků tak to si myslim že zedne na den rozhodnout že někdo bude platit o statisíce víc jen kvuli spoždění splátky by asi nejeden právník tuto smlouvu ohodnotil jako neplatnou. Faktem je že podepsat smlouvu o ůvěru a ještě ktomu podepsat směnku je blbost.Ten kdo to udělá si vzal právě půjčky dvě. A ten kdo toto chce je zloděj a nemá cenu aby takováto firma vůbec existovala. Dlužník je v nevíhodných podmínkach a nemá odvolání. Klidně mu tu směnku mohou dát zaplatit znova po splacení dluhu. Taky si nepůjdete koupit do krámu rohlík a nezaplatíte to dvakrát. Rozhodne bych doporučil kontaktovat policii a soud. Už jen je divné jak se firma přejmenovala žeby někdo rozhodl o zastavení činnosti a protože je to právnická osoba tak může podnikat dál pod jiným jménem?
24. 3. 2009 19:55 Nový

Zmenku neuplatnia 2 krát. Posielajú ju rekomando klientovi po ukončení zmluvy.
libor
libor (neregistrovaný) ---.209.broadband10.iol.cz
21. 1. 2010 18:49 Nový

Je dlužník který vědomě nechce splácet a dlužník,který chce splácet a némůže,protože má tak dobrého zaměstnavatele,kte­rý neplatí mzdu jak má a z čeho mám jako platit,banka vám třeba vyhoví,ale je tu jeden problém,musíte mít vše v pořádku a jak to mám udělat když nemám z čeho?Nejsem jasnovidec,abych věděl dopředu že mi nezaplatí mzdu?!

JirikVDO
JirikVDO (neregistrovaný)
18. 6. 2008 16:15 Nový

JA MAM S PROFIREALEM VELMI SPATNY SKUSENOSTI, A TO V TOM ZE SEM SPLACEL RADNE JAK MAM PUCIL SEM SI OD NICH 60 TIS PAK SEM ALE BOUZEL PRISEL O ZAMESTNANI A 4 MESICE SEM NEPLATIL A MAM JIM ZAPLATIT 209 TIS 60 TIS BYLA POKUTA TAKZE MI DALI EXEKUCI NA PLAT ZA ROK TO BUDU MIT ZAPLACENY A UZ ONICH NECHCI NIKDY SLISET !!!! S POZDRAVEM
SM
SM (neregistrovaný)
30. 7. 2008 3:48 Nový

Ano je to vše pravda! Já také vím jak to u nich chodí.
Mají skutečně velice nemorální a zákeřné praktiky hraničící se zákony a překračující slušné meze! Jsou to zkrátka jen bezpáteřní paraziti!

OPRAVDU PŘEDEM VELICE DOBŘE UPOZORŇUJI:

PŘED PODPISEM JEJICH SMLOUVY SI ŘÁÁÁDNĚ PŘEČTĚTE SMLOUVU (to řádně by muselo být dlouhé alespoň na další milion stran!) !
PROTOŽE PODEPISUJETE SPOUSTU VĚCÍ KTERÉ POTÉ PROTI VÁM VELICE RÁDI POUŽIJÍ!!!

Konrétně se jedná např. o červenou řádku kde se zavazujete, že "budete stále platebně schopní"- Což je naprostý nesmysl, to po člověku snad nemůžou chtít a nikdy toto nemůžete zaručit! Náhodou se zraníte a nemůžete do práce, firma zkrachuje případně propustí několik zaměstnanců atd nebo sníží platy a máte problém = v tuto chvíli to použijí jako porušení smlouvy.

Pokud nesplácíte v daný termín, pošlou upomínku, poté druhou. Jak zde již někdo psal. vylepují plakáty na domovní dveře, případně jsou schopni i PŘEDAT SOUSEDŮM! Pokud opět nezaplatíte, předají to "jisté" společnosti a ta začne "CELOU POHLEDÁVKU"vymáhat.

CELÁ POHLEDÁVKA =
Toto ve smlouvě také podepisujete! Musíte okamžitě zaplatit dlužnou částku + smluvní pokutu ve výši půjčené částky! takže půjčíte si např. 100 000 /aby se to dobře počítalo/ (splácíte tedy celkem cca 185tis.) pár splátek zaplatíte a dlužíte dejme tomu 150tis. pak přestanete platit a budou poté po Vás vymáhat dlužnou částku (150tis) + smluvní pokutu (výše původně splácené částky: tedy 185tis.) + nějaké ty úroky z prodlení + výdaje na vymáhání!!! Takže není problém se v tomto případě dostat i k částce 400 tis!!!

A NA VRCH VÁS DORAZÍ A CELOU DOBU DRŽÍ POD KRKEM ŽALOBOU ZA ÚVĚROVÝ PODVOD!!!

Profireal/Proficredit jsou skutečně největší podvodníci a lichváři jací jsou!!!

Na druhou stranu musím uznat, že jediná výhoda u nich je, pokud zaplatíte dlužnou částku dřív než je ve smlouvě, vrátí vám jistou část peněz zpět...
Takže třeba půjčíte si 100000 (opět kvůli počtům) splácíte jakoby 185 tis.
budete mít splacenou nějakou tu část a dluh je řekněme 160 tis.
Vy třeba něco zdědíte, někde vyhrajete nebo jakýmkoliv způsobem získáte peníze, Zaplatíte 160tis, a oni Vám poté vrátí třeba 40 tis zpátky jako odměnu za předčasné zaplacení.

ALE OPRAVDU VŠEM DOPORUČUJI SPOLEČNOSTI PROFICREDIT SE VYHÝBAT JAK ČERT KŘÍŽI A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ SI U NICH NIC NEPŮJČOVAT.
PŘÍPADNĚ JE BRÁT JAKO NEJVYŠŠÍ NOUZI AŽ OPRAVDU NEBUDETE MÍT KDEKOLIV JINDE SI PŮJČIT!!! POD PODMÍNKU ŽE BUDETE NA 1000000000000000% VĚDĚT, ŽE PENÍZE URČITĚ BUDETE VŽDY MÍT, PŘÍPADNĚ ŽE NĚKDE MÁTE ROZJEDNANOU PŮJČKU V BANCE, NEBO NĚKDE DOSTANETE OBNOS PENĚZ NA ZAPLACENÍ DLUŽNÉ ČÁSTKY!!!
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:53 Nový

Milý pane, z Vašeho příspěvku soudím, že jste ze svého úvěru, který jste dostal, nezapaltil ani první splátku. Vaše tvrzení o bezpáteřních parazitech asi silně navazuje na pokročilý stupeň Vaší demence. Usuzuji i z toho, že pokud jste si zajisté již několikrát přečetl smluvní podmínky, jak všem radíte, absolutně jste jim neporozuměl. Vaše povídání totiž se skutečností - slušně řečeno - absolutně nesouhlasí. Je mi Vás líto...
MAtes
MAtes (neregistrovaný)
23. 12. 2008 19:31 Nový

Pro tomo a Ty budes jeden z tech sku.rvis.ynu M R T K O
2. 1. 2009 14:11 Nový

priklanim se k Matesosi
Voodoo
Voodoo (neregistrovaný)
13. 7. 2009 18:38 Nový

jj kariéra EM....
7. 11. 2008 14:40 Nový

cist podminky a platit...ono hold lidi nedomýšlej a pak si stezujou :)))
milan kroček
milan kroček (neregistrovaný) ---.188.broadband2.iol.cz
21. 12. 2009 3:38 Nový

Chtěl bych se zeptat, ve smluvních podmínkách je napsáno: v případě, že klient neuhradí 2 splátky řádně a včas, uhradí smluvní pokutu ve výši 50% z výše úvěru.Jedná se o dvě splátky bezprostředně za sebou, nebo jakékoliv dvě splátky během splácení. Třeba na zpoždění 5 dnů z druhé splátky a 4 dny splátky poslední?

Děkuji za odpověd!

Milan K.

20. 8. 2008 13:40 Nový

Sorry za SPAM, ale
když někdo neumí ani vyjmenovaní slova a píše se zapnutým "Caps Lock" Takový se potom lehce odírají.
9. 9. 2008 5:27 Nový

Tohle musel opravdu napsat ještě větší trumbera než ten co psal se zapnutým "Caps Lockem" tady snad nejde o to jestli někdo něco umí nebo ne? truhlíku.
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:30 Nový

Kdyby jste si přečet smluvní odmínky, jak tu všichni radí nebo zavolal svému úvěrovému poradci (líná huba holé neštěstí), věděl by jste, že u Profi Creditu je možné odklad splátek až na 3 měsíce a to zdarma! Ve Vašem případě, pokud dobře počítám, mohl jste mít již celý závazek dávno uhrazen a bez pokut. Můžete si za to sám! Je mi líto...
7. 11. 2008 14:45 Nový

melsoi platit joudo
Mameluk
Mameluk (neregistrovaný)
12. 4. 2009 12:41 Nový

V dnešní době bych raději upřednostňoval, bankovní instituce s rozumnou úrokovou sazbou a malým RPSN. Než-li se upsat Homecreditu nebo Profireálu, ale co, za tu dobu co Profireál na trhu je, jsi určitě hezky a díky lidské lhostejnosti, "při uzavírání smluv" navýšil svoje základní jmění, zákonnou formou i toto si zalouší obdiv. I když je to neetické. Dnes není problém vzít si úvěr u banky + pojištění úvěru proti neschopnosti jej splácet, které je u některých bank součástí smlouvy o úvěru.
27. 9. 2009 14:12 Nový

tak s tím souhlasím..jeden měsíc nezaplatíte a už vám cpou otevřené upomínky že ste neplatiči!a navíc tych uroku!jak je doplatím taky nikdy více
Dlužník
Dlužník (neregistrovaný)
1. 7. 2008 20:10 Nový

Hlavní problém je, že společnost odmítá po zaplacení vrátit směnku, byť tvrdí, že ji sama zničí a dá potvrzení o zničení, což je nepřípustné a může být zneužita kterým koliv zaměstnancem a jako bývalý klient máte prostě smůlu. Jedině pomůže soud. Další věcí je Revolverový úvěr, vy ho můžete ale nemusíte využít - podle smlouvy, realita je bohužel jiná. Nevíhodnou sumu Vám pošlou na účet a později doklady k podpisu smlouvy bez vašeho požadavku. prostě Vám jí vnutí. Telefoní asitenka stále mluví o tom, že už máte peníze a takmusíte podepsat bez ohledu ce je na zadní smlově napsáno o revolverigu. Kdo si to nepřečte má prostě smůlu. Tato společnost zneužívá ekonomické postavení určité skupiny občanů, kteří jsou ve finanční tísni, v podstatě se jedná o lichvu, neboť vy si dohodnete se zástupcem sumu a dáte veškeré doklady včetně směnky a po deseti dnech dostanete úplně jinou sumu než jste chtěl ve velice nevýhodných podmínkách ( půjčku máte na 15000kč ale dostanete pouze 6000 a zbylých 9000 bere firma, když 30000 tak vracíte kolem 80000kč). Termín na zrušení prakticky není nebo't máte 10 dnů na vrácení a zrušení a vše vám příjde až v desátý den a pokud chodíte do práce prostě máte smůlu. Profireal (včetně nového jména) parazituje na občanech ve finanční tísni a ještě je přivádí do větších problémů. To není pomoc ale SPROSTÝ PODVOD.
14. 7. 2008 18:11 Nový

tak si berte uver od jine spolecnosti smenka se vraci.
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:38 Nový

Milý dlužníku, tvrzení, že se směnka nevrací je naprosto milné. Je tomu naopak, ba dokonce je posílána doporučeně do vlastních rukou!!!
Uvěr u společnosti není "Revolverový", ale Revolvingový, což znamená, že si můžete úvěr v průběhu splácení navýšit, aniž by jste musel podepisovat novou smlouvu. A je samozřejmostí, že revolving je možné vypovědět, třeba už při podepisování smlouvy. To, že jste tak neučinil, je věc jiná.
Pokud jste dostal úvěr 6000, znamenat to může 2 věci. Buď jste již v registru nempaltičů, pak tedy buďte rád, že jste dostal alespoň něco, protože jinde Vám prostě nepůjčí vůbec nic. A nebo v registru nejste a máte malý příjem. Natolik malý, že musíte být soudný k tomu, že větší úvěr Vám poskytnout nelze. Opět platí, jinde Vám nepůjčí prostě nic.
Marie
Marie (neregistrovaný)
14. 9. 2008 18:26 Nový

Milý Tome, tvrzení může být tak maximálně mylné, milné nikoli. A když už jsme u pravopisu, rovněž není správné "by jste", ale byste.
Tom
Tom (neregistrovaný)
15. 9. 2008 21:00 Nový

Omlouvám se za chyby! Nikdy to nebyla má silná stránka. Pokusím se to pšíště napravit. Děkuji.
melny
melny (neregistrovaný)
18. 2. 2009 15:28 Nový

asi nehoupe pac tato biankosmenka je podepisovana bez sumy....
a jeste jedna perlicka ted to jiz neni profireal ale proficredit v pripade ze vam jiz tato spolecnost zaridila srazky ze mzdy overte si kolik jeste dluzite TATO spolecnost je bohuzel schoppna i po splaceni dluhu si i nadale nechat posilat penize i pres to ze jiz mate uver splacen . viz muj pripad ted nestacil jsem se divit... prvni email castka vam dnes bude odeslana na ucet..,telefonat.. zda jiz castka byla odeslana na ucet? odpoved : nejdrive musime ukoncit smlouvu...,po 3dnech dalsi telefonat.... o přeplatek si musite zazadat.... telefon po dalsich 2 dnech nehorazne zdrzovani hovoru...(jakmile se vam ozve automat tak jiz platite za spojeni).. prepojim vas ke kolegini....dalsi platba hovoru za cekani a nevite zda to vubec nekdo zvedne.... nezvedl opet telefonovaní na operatorku ...přepojím vás k druhé kolegyni ...opet nic
Tomik
Tomik (neregistrovaný)
5. 4. 2009 20:49 Nový

Nevím co ty lidi blbnou v bance jim nepůjčí tak co tady pořád někoho obvinujou z lichvy Profireal má své obchodní podmínky a káždý ví co podepisujou když nemáte na splacení tak si nepůjčujte.
postižený
postižený (neregistrovaný)
18. 4. 2008 8:50 Nový

Mám podobné zkušenosti,navíc...i přes mé upozornění,že účet,na který profireál posílá revolving,patří osobě ke vztahu ke mně "cizí".To jim nebránilo v tom,aby revolving na tento účet poslali a na mně vymáhali splátky pod pohrůžkou exekucí.Jinak k právnímu povědomí.Pokud vše do konečného výroku rozhoduje jejich rozhodce,tak v právním státě platí zákon a lze tedy podat na takové praktiky proti nim žalobu.Navíc,pokud nebudete spokojeni s konečným rozhodnutím soudu této země a budete mít pocit,že právo je na vaší straně...je možné dovolání u mezinárodního soudu.Tam nebudou mít na růžích ustláno...to mi věřte.Je chybou,že ČR,která se pyšní výrazem "právní stát",nemá zákon o lichvě.To svědší o tom,že jsou jí daně od lichvářů bližší,než občan.Je to krátkozraké proto,že výroba bezdomovců pomocí takto lichvářských společností stojí tuto zemi nemalé peníze.Já osobně jsem se rozhodl evokovat přes svého poslance návrh zákona o lichvě.Pokud by nás bylo více,tak je naděje něco s podobnými institucemi dělat a nenechat je ožebračovat širokou českou veřejnost.
Venda
Venda (neregistrovaný)
23. 4. 2008 20:05 Nový

A co udělal pan poslanec ? (ODS - KDU - SZ ?) Vždyť dříve se půjčovalo na 2%, teda za bývalého režimu (Novomanželská půjčka a 5 na hotovost a ještě se to spoustě lidem nelíbilo - že je to moc úroků !!!!). Dnes je 15% výhodné úročení. Některé firmy za 50 %. Jo jen si tu novodobou lichvu vyzkoušejte na vlastní kůži ! Je to všechno obyčejná zlodějna podporovaná nynější vládou v čele s ODS (stranou horních 10 tisíc) Jsem rád , že už tu asi dlouho nebudu...(a dluhy žádné nemám), takže rodina bude v klidu.
14. 5. 2008 9:03 Nový

OK, nechtěl byste mně půjčit tak mega na 20 let? Nabízím velkoryse 5,5% a po 20 letech flašku wizoura jako bonus, to je kulantní nabídka, co říkáte?
007j
007j (neregistrovaný)
18. 6. 2008 16:52 Nový

díky všem chtěl jsem k ním jít.Tak mě napadá jestli nejsou dohodnutí s bankami nebo úvěrovým registrem před 10-ti lety by to byla lichva ale dnes je i 50% v pořádku a to mi řekl právník takže jen lituji a takhle jsem si kapitalismus nepředstavoval a říkám jen s omluvou jděte do prdele.A to bez servítek a to se ještě hádám s cardifem.Prý v případě nemoci pomohout .
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:41 Nový

Revolving je posílán na úplně stejný účet, jako byl vyplacen první úvěr. Když pominu, že jste nedoržel oznamovací povinnost jakékoli změny, která se přímo i nepřímo týká Vaší úvěrové smlouvy, považuji Vás za úplného Blba, že si nenecháte posílat peníze na svůj účet. Tímto bych asi reakci na Váš přízpěvek ukončil.
Mameluk
Mameluk (neregistrovaný)
12. 4. 2009 13:08 Nový

Když už stát zákon o Lihvě nemá, tak by těm tzv. lichvářům jejich činnost mohl znepříjemňovat, je to obdobné jako s prostitucí:-))).
bobule
bobule (neregistrovaný)
8. 8. 2008 17:32 Nový

Chování jejich obchodních zástupců je skutečně hulvátské a neprofesionální. Mně se stalo, že mě kontaktovali protože můj potomek měl u nich jednu nezaplacenou splátku a vyhrožovali mi do tlefonu exekucí , soudem, policií apod. a to všechno i přesto, že s nimi nemám nic společného. Považuji to za vrchol drzosti a pokud by se mělo něco podobného opakovat, tak na ně podám žalobu.
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 1:48 Nový

Podat žalobu máte naštěstí právo na kohokoli. Přeci jen žijeme v právním státě, za což jsem vděčný. Co bych chtěl jen říci k Vašemu příspěvku je, že chování některých úvěrových poradců (a naštěstí jich není mnoho) absolutně nekoresponduje s tím, jak se společnost Profi Credit chová a prezentuje ke svým klientům. Klienty společnost bere jako své obchodní partnery a proto k nim tak i vystupuje. Bohužel někteří jedinci nedokáží táhnot za jeden provaz a tyto výkyvy jsou, bohužel, na první pohled více patrné než chování absolutní většiny zaměstanců a spolupracovníků společnosti.
max
max (neregistrovaný)
7. 11. 2008 15:00 Nový

tak domluv svemu potomku aby platil a budete v klidu, az k vam prijde exekutor vylomi zamek zabali veci budete na ne rok cekat jako ja nez se vyridi zaloba... lidi platte sve pohledafky, nesplacena pohledafka roste a trocha natlaku na vas neni na skodu alespon vas flegmatifmus a nechut platit trochu pookreje cau p.s. chyby a preklepi jsou zde schvalne alespon se necemu muzete zasmat krome teda sebe :)
T
T (neregistrovaný)
22. 2. 2009 13:04 Nový

Max Ty trubka.Mal som problém a neplatil som hneďˇ.S mojím dealerom Profirealu som sa ani nestretol,nikdy nemal na mňa čas a tým pádom som to nemohol vyrovnať.Po nejakom čase mi zdvihol aspon telefón a oznámil mi,že moje tel.číslo už predal ďalej a že niekto sa bude so mnou kontaktovať.Od tých čias uplynuli už asi 3 mesiace a stále nič.Proste nejaká úžernícka ku..a čaká na úroky.A potom udrú.Ste šmejdi max.razenia.Na Slovensku Vás už sekli,aspon čo sa týka exekúcií.Tu sa ešte rozťahujete.Som zvedaví,kedy sa zobudí aj táto vláda a začne ochraňovať občanov.
1. 10. 2009 22:36 Nový

Až na pár vyjímek jste všichni jedná velká pakáž debilů...Chtěl si peníze ty hňupe? Chtěl a proto plať a včas !! A jestli ne tak uvidíš...Dokud budou běhat po světě takové trubky jako vy všichni tak my obchodníci budeme v balíku..A pro nějakého pitomce ze začátku : bianko směnku mi podepisuje cca 15 lidí denně, navíc jsem musel zaměstnat asistentku protože každý den je fronta taková, že to nestíhám..pravda je tady jen jedna : TOP manažeři vydělávají průměrně 300.000,- Kč měsíčně...tak neblbněte a zapamatujte si, že když půjčka tak jedině u PROFI CREDI Czech a.s. !! :-))
jeden z mnoha
jeden z mnoha (neregistrovaný)
30. 10. 2009 21:27 Nový

Tak teda nevím, je fakt, že Profireal alias Proficredit prostřednictvím svých vymahačů vyhrožuje žalobou při potížích se splácením, ale to, že sami dluží státu čtvrt miliardy na daních zřejmě žalovatelné není....
tip
tip (neregistrovaný) ---.scnet.cz
12. 1. 2010 3:21 Nový

podejte trestné oznámení, to co dělají je vrozporu i se základní listinou lidských práv, sami porušují vlastní etický kodex, použijte jejich zbraně. jak oni na vás, tak vy na ně.

tip
12. 1. 2010 3:31 Nový

nezapomeńte si zajistit svědka, což si myslím i při jejich hování není zas tak velký problém. i vylepení letáků na vchodové dveře, je trestné. není to jrjich majetkem, stačí i vyfotit.

tip
12. 1. 2010 3:25 Nový

nečekejte a podejte, to co používají je v rozporu s listinou lidských práv, ochraně osobních dat, omezování a narušování soukromí, ohrožovaní na životě, znemožnění normálního žití a navíc sami porušují svůj vlastní etický kodex. každý jejich vymahač má z peněz ,který vyhrožováním, zastrašováním a dalším nepřístupným způsobem vymůže , dostane procento z částky. takže hyeny za peníze. hrůza.

anonym
anonym (neregistrovaný)
5. 10. 2009 21:20 Nový

davam ti s cela za pravdu.Ja sam sem si od nich pujcil 60 tis a mel sem vratit 110 tis to ja sem ale vedel podepsal sem smenku ,a splacel sem 3667 kc mesicne radne jak sem mel , rok a pul sem splacel jak mel a poslaly mi dalsi pujicku , mile to bylo nerikam ze ne , a zase od zacatku sem platil , pak sem stratil zamestnani 3 mesice sem neposlal spatku , to je pravda nemel sem s ceho ! praci sem si nasel a hned sem kontaktoval proficredit , jestli bych mohl splacet dal natomne pani rekla ze sou radi ze sem se ozval a ze kemne nekoho posle a dohodnuse snim , za 3 dni sem mel nastevu Pana Exekutora mel promne pripravenou novou smlouvu , kdyz sem se podival kolik mam celkove splacet i z urokem z prodleni tak tam byla castka 209 tis , natoz ja sem rekl ze to nepodepisu a pan exekutor me ujistoval ze to bude jinak drazsi , dal sem si to strhavat ze mzdy na 3 roky mesicne 5830 kc tento mesic uz to sou 3 roky tak bych to mnel mit zapaceni , ale hov,,,,,,,,, jeste mi tam pripsaly smenecnej urok 20 tis ten je naapsanej primo ve smlouve malinkejma pismenkama , ucetni mi volala ze mi jeste musej srazit 20 tis a pak je to vse zaplaceni mislel sem ze vse rozbiju ale uz sem ok neda se nic delat , heskej den
Méďa Béďa aura:47
5. 10. 2009 23:58 Nový

Tak se nám ještě, milý anonyme, pochlub, co sis za těch 60 kolíků pořídil... LCD TV, přenosný DVD přehrávač, žranice s kámošema v místní nálevně?
6. 10. 2009 10:06 Nový

Evidentně mu asi 200Kč nezbylo, aby si koupil Pravidla českého pravopisu.
Pan Maruda
Pan Maruda (neregistrovaný)
6. 10. 2009 11:26 Nový

hoši, nechte ho, ještě si třeba "pomislí" , že vás rozbije!
anonym
anonym (neregistrovaný)
10. 10. 2009 19:37 Nový

Tvoji prdel píčus !
Méďa Béďa aura:47
10. 10. 2009 21:39 Nový

Vidím, že jsem se nespletl :-D! Takže plazmu už má exekutor a kámoši tě stejně pomluvili, žes jim místo 12letého wizoura koupil jenom 7letého, co :-D?
Radomír Chromečka aura:41
18. 11. 2009 16:06 Nový

jsem taky dlužník-ale když vám jinde nepůjčí,tak vyhledáte firmu jako je např. provident,profikredit atd. atd.-taky jsem měl s něma problémy a vyhrožovali mi obden-dopisy,telefony a pod.. ale teď když splácím,je klid,vše v pořádku-mám přesně rok revolvingový úvěr..peníze jsem si půjčoval z opravdové nouze,proto jsem neřešil ty extrémní úroky-nad tím byste se měli zamyslet,jestli ty peníze OPRAVDU POTŘEBUJETE nebo je to jen vaše rozmazlenost a pak mít taky nějakou jistotu ve splácení-že máte smlouvy prodlužované např. po měsíci a nejste si jistí,jestli budete finančně schopni do budoucna,je to vaše chyba,že jste si vůbec půjčili..
bandita
bandita (neregistrovaný)
25. 11. 2009 23:24 Nový

jo lidičkové stát a zákon chrání takové lumpy jako je PROFIREAL.s poctivostí a s pravdou budete jen žebráci.hold se musíte stát také hajzlové a budete si žít jak svině v žitě.a nebojte se být tím lumpem,zákon je tady jen pro lumpy.
xxx
xxx (neregistrovaný) ---.235.broadband12.iol.cz
24. 12. 2009 3:28 Nový

On je nechrání, oni se zákonu vyhýbají. Majitel dluží jen státu čtvrt miliardy a dokonce si někdo objednal jeho vraždu. Takže nemyslete si, že jste jediní koho oškubal.

xxx 29.11.
xxx 29.11. (neregistrovaný) 77.48.125.---
12. 1. 2010 12:03 Nový

Asi by bylo nejlepší vzít zákon do svých rukou,proti těmto podvodně jednajícím společnostem,které se živí tímto způsobem.
Avšak to nejde jelikož jsou chráněny složkami statní moci tak mocí samou.
Ví se o podepisování prázdných směnek ale nikdo s tím nic neudělá a člověk,který je ve finanční tísni udělá vše jen aby získal fin.prostředky a na tom
oni zakládají veškeré své podnikatelské u­mění.