Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Lenka
Lenka (neregistrovaný)
3. 9. 2008 17:02

PROFICREDIT - POZOR NA NE!!!!

Chci Vás všechny varovat před půjčkou od PROFICREDITU, dostanete penize dost snadno, ale už se nikdo nezmiňuje o praktikách, když se opozdíte jedinou splatkou. Půjčila jsem si u této společnosti 100 000, za 3 roky zaplatím 198 000 Kč. Vem to čert, peníze jsem potřebovala a to nutně. Splácela jsem řádně až do té doby, než jsem se dotala do problému kvůli zaměstnání, kde mi zaměstnavatel vyplatil pouze čast platu, protože sam nema. Mého obchodního zástupce to absolutně nezajímalo a začal kolotoč výhružek: PROTOZE JSTE NEZAPLATILA SVOJI SPLATKU, PRIJEDU SIDNES PRO PENIZE OSOBNE! POKUD JE NEBUDETE MIT U SEBE VYTAPETUJU VAM TEN NOVY BARAK S VYLEPEM NEPLATIC, ZE SE O VAS BUDE POVIDAT JESTE NA SILVESTRA 2012!!! ZE ME SI NIKDO PRDEL DELAT NEBUDE!!!

DOBRY DEN, VIDIM, ZE JSTE TO VCERA NEZAPLATILI. POKUD DNES NEDOSTANU FAX S DOKLADEM O ZAPLACENI OCEKAVEJTE V NOI NAVSTEVU VYMAHACU A VERTE, ZE TI BEZ PENEZ NEODJIDEJI.

MATE JEDINE STESTI, ZE JSEM MUSEL SLUZEBNE ODJET. MATE CAS DO VIKENDU, PAK SI PRO TY PENIZE PRIJEDU! POKUD NE, BUDETE VISET UPLNE VSUDE. ALE V PRVNI RADE SI PROMLUVIM S VASIM ZAMESTNAVATELEM. KDYZ JSEM TAK BYL VCERA, VYPADAL CELKEM PRISNE - DOUFAM, ZE UDE I NA VAS! MATE CAS DO VIKENDU, PAK SE VRATIM A OZVU SE KDY K VAM POJEDU! NEZKOUSEJTE TY PENIZE NEMIT!!!

Nevim co mam delat, penize nemamkde sehnat, splatka je 5448 Kč měsíčně. Se splatkou nepočkaji, takze nevim. jestli sem "pan financni poradce" prijede a ja penize mit nebudu, tak nevim co chce delat. Asi me zabije ci co... A nechapu, proc by mel byt na me zamestnavatel prisny... Svoji praci vykonavam svedomitě, takže nevidim důvod, proc by ho mela zajímat moje platební morálka.

Už jsem přemýšlela o policii. Vždyť je to snad vyhrožování... Jsem zoufala a nevim jak z toho ven...

Dobře si všichni rozmyslete, jestli ty peníze budete opravdu tak nutně potřebovat a když ano, tak si dejte pozor na opoždenou splatku...
Pavel
Pavel (neregistrovaný)
14. 9. 2008 2:24

Re: PROFICREDIT - POZOR NA NE!!!!

Dobrý den, paní Lenko,
ze své vlastní zkušenosti vím, že zaplatit budete muset tak jako tak. Jde o to jen kolik. Pokud dlužíte jen jednu splátku, ještě to jde, vím, že to zase tak nikomu nevadí. Pokud ale dlužíte 2 splátky, jsou neoblomní a nepříjemní. Na druhou stranu vás ale i díky těm nepříjemnostem upozorní na pokutu. Protože píšete výši úvěru, jistě víte, že pokuta bude u vás celkem vysoká. Vylepovat vás jako dlužníka mohou, je to ve smluvních podmínkách, sám jsem je četl. A na splátky si pujčil, jak mi poradili...
Bára
Bára (neregistrovaný)
6. 8. 2009 9:13

Dobrý den,jen bych chtěla upozornit na p.KLUSÁČKA.Sepsal smlouvu,nechal si podepsat různé-neuvěřitelné podklady a ani po 14 dnech žádost na pobočku nepředal,kde se veškeré citlivé ůdaje pohybují odmítá sdělit,dnes to jedu řešit osobně na "centrálu".Pokud se Vám někomu pán zhruba ve věku 35 let představí jako Klusáček,ruce pryč.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
29. 9. 2009 14:10

to sou pjekny mrtky takovy hovna
olijan
olijan (neregistrovaný)
22. 10. 2009 11:36

Dobrý den, již jsem jednou odpovídal na tento příspěvěk, ale bohužel jsem to špatně asi odeslal. Proto píši znovu.
Proficredit -bývalý Profireal mi dává obživu již 6 let a nezastávám se ho ale proto. Chci jen zdůraznit, že ne vše je tak, jak píšete. Pokud mi přijde klient a nejedná se mnou ferově, ač já to udělám a vysvětlím mu vše, co smlouva obsahuje a co ho čeká,sepíši s ním smlouvu a on nejedná podle smluvních podmínek, protože přijde již např. s úmyslem že nebude platit a ono to nějak dopadne, nedivte se , že pak Proficredit je neoblomný a vyžaduje své peníze zpět. Vy by jste nejednal jinak. A banky také tak jednají, nebo nemám pravdu?
Domnívám se, že všichni mí kolegové, kteří jednají s klienty a sepisují smlouvy si přejí mít slušné klienty,protože pokud přijde někdo, kdo není ferový a lže, dopadne to vždy ne standartně. Klient se dostává do presu. Pokud není schopen mi říci pravdu, nechce, já těžko posoudím, zda dát, či ne.
A on se pak nemusí divit, jaké následky pro něj vzniknou. A nejen to, stojí mne to čas, peníze a nervy. protože se mu musím věnovat stále a obtěžovat ho a volat a pokud se zapírá, navštěvovat ho. není-li zbytí,protože on se zapírá všemi možnými způsoby, dojde na obsílky a vylepování pohledávacích upomínek. Dále samozřejmě dopisy s penálem. Ale to je prostě tak a proto nevidím důvod proč někdo pomlouvá slušný byznys.
Lidé, pokud jsou slušní, jednáProficredit s nimi slušně amají spousty výhod. Ale s podvodníky a spekulanty se top úpotom musí řešit jinak. Tak to jen na okraj!!!
HTK
HTK (neregistrovaný) 77.48.32.---
20. 1. 2010 19:34

Dobrý večer Lenko, zabývala jsem se vymáháním pohledávek, proto reaguji na Váš příspěvek. Pokud jste to už neudělala, prostudujte smlouvu kterou jste s nimi sepsala. Musí tam být uvedeno jaké kroky podniknou v případě, že se spozdíte se splátkou. A podle nich oni musí postupovat. Ze zákona je věřitel povinnen urgovat dlužníka minimálně 1× v praxi běžně písemná upomínka. Jakékoli násilné a výhružné praktiky jsou jak píšete vyhrožováním a tím pádem je zde podnět na ohlášení na policii. Ovšem tady je nutné si uvědomit, že důkazy musíte podat Vy. Podívejte se do smlouvy a pak se rozhodněte jak dál. Je zde několik možností jak s věřitelem komunikovat. Ale hlavní je vyřešit vaší fin. situaci (jak píšete i Vy) a začít splácet. Jinak se vystavujete riziku exekuce. HT