Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Lenka
Lenka (neregistrovaný)
3. 9. 2008 17:02

PROFICREDIT - POZOR NA NE!!!!

celé vlákno
Chci Vás všechny varovat před půjčkou od PROFICREDITU, dostanete penize dost snadno, ale už se nikdo nezmiňuje o praktikách, když se opozdíte jedinou splatkou. Půjčila jsem si u této společnosti 100 000, za 3 roky zaplatím 198 000 Kč. Vem to čert, peníze jsem potřebovala a to nutně. Splácela jsem řádně až do té doby, než jsem se dotala do problému kvůli zaměstnání, kde mi zaměstnavatel vyplatil pouze čast platu, protože sam nema. Mého obchodního zástupce to absolutně nezajímalo a začal kolotoč výhružek: PROTOZE JSTE NEZAPLATILA SVOJI SPLATKU, PRIJEDU SIDNES PRO PENIZE OSOBNE! POKUD JE NEBUDETE MIT U SEBE VYTAPETUJU VAM TEN NOVY BARAK S VYLEPEM NEPLATIC, ZE SE O VAS BUDE POVIDAT JESTE NA SILVESTRA 2012!!! ZE ME SI NIKDO PRDEL DELAT NEBUDE!!!

DOBRY DEN, VIDIM, ZE JSTE TO VCERA NEZAPLATILI. POKUD DNES NEDOSTANU FAX S DOKLADEM O ZAPLACENI OCEKAVEJTE V NOI NAVSTEVU VYMAHACU A VERTE, ZE TI BEZ PENEZ NEODJIDEJI.

MATE JEDINE STESTI, ZE JSEM MUSEL SLUZEBNE ODJET. MATE CAS DO VIKENDU, PAK SI PRO TY PENIZE PRIJEDU! POKUD NE, BUDETE VISET UPLNE VSUDE. ALE V PRVNI RADE SI PROMLUVIM S VASIM ZAMESTNAVATELEM. KDYZ JSEM TAK BYL VCERA, VYPADAL CELKEM PRISNE - DOUFAM, ZE UDE I NA VAS! MATE CAS DO VIKENDU, PAK SE VRATIM A OZVU SE KDY K VAM POJEDU! NEZKOUSEJTE TY PENIZE NEMIT!!!

Nevim co mam delat, penize nemamkde sehnat, splatka je 5448 Kč měsíčně. Se splatkou nepočkaji, takze nevim. jestli sem "pan financni poradce" prijede a ja penize mit nebudu, tak nevim co chce delat. Asi me zabije ci co... A nechapu, proc by mel byt na me zamestnavatel prisny... Svoji praci vykonavam svedomitě, takže nevidim důvod, proc by ho mela zajímat moje platební morálka.

Už jsem přemýšlela o policii. Vždyť je to snad vyhrožování... Jsem zoufala a nevim jak z toho ven...

Dobře si všichni rozmyslete, jestli ty peníze budete opravdu tak nutně potřebovat a když ano, tak si dejte pozor na opoždenou splatku...