Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

uživatel si přál zůstat v anonymitě
20. 8. 2008 3:59

Re: Dluhy a co s nimi?

celé vlákno
Vážená paní.
Vaše rada " nad zlato" jak se chovat? Já osobně jsem se chovala k Profireálu velice dobře. Půjčila jsem si 50 tis.Dostala jsem 33 tis. Ve smluvních podmínkách,které jsem vlastně ani neobdržela.Jenom jsem si ve zkrácené formě mohla přečíst u "mého fin. poradce"který se mnou půjčku sepisoval, bylo sice napsáno, že nemusím obdržet tu částku kterou jsem požadovala, ale nebylo nikde napsáno, že že budu splácet tu částku, kterou jsem požadovala. Vše mi přišlo až po podepsání žádosti o půjčku, vlastně až když mi přišly finance na účet.Ještě větší legrace je, že ofocenou žádost - nebo co to je , je ofocená a bez smluvních podmínek. Druhá ofocená smlouva mi přišla až po připsání financí na účet a to ještě tak malýma písmenkama, že jsem si na to musela vzít lupu.
Splácím tedy částku 52 tis, o kterou jsem žádala a neobdržela.
Nikdo mi nic, jako v bance nedal vědět dopředu,Takže jsem nemohla ani s ničím nesouhlasit a nic nepodepsat. Podepsala jsem pouze žádost + předsměnku,jak nám bylo klientům řečeno. Pán se směnkou sám šel do banky a nesměla jsem u toho být.Když jsem se rozhodla půjčku si nevzít a chtěla jsem směnku zlikvidovat,byl sprostý a se slovy,jo madam přišla jste dlouho,(i když jsem v bance byla jako první ráno) bylo vše již hotovo.On zřejmě spolupracoval s paní u přepážky a zřejmě jí předával směnky večer. Takže já se nemohla chovat nijak,jenom splácím,splácím,splácím.Finanční poradce se do měsíce vypařil,protože bylo zjistěno, že podvedl mnoho lidí,Profireál o stížnostech nechtěl nic vědět. Uráží mě, když vy drze chcete radit lidem jak se mají chovat.Samozřejmě jsem se dostala do měsíčního skluzu,protože jsem onemocněla. Na profireál jsem psala,žádala je o odklad splátky,nezabralo.Měla jsem doplatit zbývající částku,takže mě napařili 100% znovu + pokutu.Pan rozhodce nečekal ani na zákonem určené lhůty a hned jednal. Takže nyní to není o mne ale o Profireálu a jejich sprostotě. Nejsem zaujatá a nehraju si na ukřivděnou a hlavně nejsem žádný blbec,který si nedovede nic spočítat. Jenom jsem padla na vola finančního poradce. Tak mi nyní poradťe Vy chytrá,jak z toho.Neberte to osobně ale jako profesionálka. Spolupracuji s "Člověk v tísni" kde s panem právníkem jsme toto projednávali,i za jiné lidi.Všichni máme stejné potíže s touto firmou, u soudu je mnoho žalob na ně, ale ještě se nic pořádně nerozhodlo.