Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

Flamenco.7
Flamenco.7 (neregistrovaný)
14. 5. 2008 6:40

Byla to chyba

Moje zkušenosti nejsou zas tak zlé, ale chybu jsem udělala já. přišla mi až domů nabídka na úvěrovou kartu a já udělala tu hloupost, že jsem ji přijala.Jsou na ni uvaleny vysoké splátky a já hledám banku které je ochotna mi půjčit, abych tento dluh mohla vyplatit a zbytek použít na rekonstrukci oken. Nikdy jsem nezůstala nikomu nic dlužna, ale ted když potřebuji pomoc, všechny banky se odvacejí, jakobych své závazky celý život neplnila. naopak plním je až moc poctivě .
Jarmila
Jarmila (neregistrovaný)
5. 6. 2008 16:53

Re: Byla to chyba

Jo, dluhy jsou dobrý sluha, ale špatný pán. I při rekonstrukci oken se s nimi dá počítat. Ale nesmí být na kreditní kartu ani úvěr od splátkové společnosti, i když s nimi je úvěr bez papírování. Bohužel dosti drahý. Pokoušela jsem se vyřizovat úvěr pro jednoho pána, co si vzal téměř 100.000,- úvěr na rekonstrukci koupelny v domku své přítelkyně. Po dokončené rekonstrukci se rozešli, přičemž jí zůstal domek, který následně prodala, jemu nezaplacený dluh od kartové společnosti, narůstající o značný úrok.
A proto vážení: pokud cpete prachy do baráku, dejte si tu práci a postarejte se o papírování. Je rozdíl platit za úvěr nějakých 5% (mnohdy ani to ne) po dobu 20 let nebo 26% a více po dobu nějakých 6-8 let.
Můžete se o takové financování pokusit, tedy pokud nemáte záznam v registru dlužníků. Pokud byste s tím chtěla pomoci, můžete mi napsat na: mikimaus@seznam.cz
Flamenco.7
Flamenco.7 (neregistrovaný)
6. 9. 2008 8:07

Jsem z toho venku))))
Mameluk
Mameluk (neregistrovaný)
12. 4. 2009 13:35

Jestli máte sjednané stavebí spoření u ČSSM a ještě jste nedosáhla na 40% cílové částky, tak v tomto případě můžete požádat ČSSM o tzv. meziúvěr s výrazně malou úrokovou sazbou
uživatel si přál zůstat v anonymitě
14. 4. 2009 20:24

A kuwa, meziúvěr z SS se nechá použít na splátku úvěru z kreditky??? No to jsou věci, člověk se učí každým okamžikem ;-).
Mameluk
Mameluk (neregistrovaný)
17. 4. 2009 16:06

Jestli jste si nevšim/la, tak se tam píše nejen o kreditce, ale i o rekonstrukci oken. Někdy prostě není na škodu si článek přečíst až do konce, než se pustíte do diskuse:-))