Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

aa
aa (neregistrovaný)
21. 4. 2008 11:02

GE MONEY

Mam z minulosti zkusenost s GE Money. Bohuzel je velmi neprijemna... Kdysi jsem vyuzil nabidky moznosti pujcky od zminovane banky, vse bylo v pohode az do chvile, nez jsem potreboval vyjadreni banky o zbyvajici castce pro predcasne splaceni, coz bylo mozne dle smlouvy pouze pisemne. Banka vsak s vyjadrenim ani po mesici nijak nespechala, misto toho me poslala info mailem, ze jsem v prodleni se splatkou a ze uctuji sankcni poplatek... ani po druhem mesici telefonovani a prepojovani se mi nepodarilo ziskat a snacni polatek rostl. Kdyz jsem ucinil osobni navstevu na pobocce, druhy den se mi ozvala jakasi inkasni a exekucni firma, ze mam pohledavku... To me jiz rozzlobilo a ucinil jsem osobni navstevu v Praze. Az po 2. jednani jsem ziskal pisemne vyjadreni, ale sankcni poplatky jsem musel zaplatit... Strasny pristup, klient neznamena nic pro GE MONEY. NEDOPORUCUJI!!!
Guteman
Guteman (neregistrovaný)
22. 4. 2008 15:23

Re: GE MONEY

Nevím v čem jste mněl problém,ale já potřeboval splatit zbytek dluhu,jelikož jsem potřeboval lepší bonitu pro hypotéku a vše bylo vyřízeno na pobočce GE během 10ti minut,samozřejmně si přiůčtovali 5% za předčasné splacení,ale ty 2000kč mi za to stály.Zdravím a dodávám,že GE nehájím,ale taková jest má zkušenost.Pavel
gabrielle
gabrielle (neregistrovaný)
20. 8. 2009 13:29

Re: GE MONEY

S vaším příspěvkem musím nesouhlasit. Já mám s GE Money pouze dobré zkušenosti a to jak s předčasným splacením úvěru, tak s poskytnutím dalších produktů. Vždy mi vyšli vstříc a jejich jednání jak na pobočce, tak na telefonu bylo vždy profesionální.