Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

postižený
postižený (neregistrovaný)
18. 4. 2008 8:50

Re: PROFIREAL je fakt lichva!

celé vlákno
Mám podobné zkušenosti,navíc...i přes mé upozornění,že účet,na který profireál posílá revolving,patří osobě ke vztahu ke mně "cizí".To jim nebránilo v tom,aby revolving na tento účet poslali a na mně vymáhali splátky pod pohrůžkou exekucí.Jinak k právnímu povědomí.Pokud vše do konečného výroku rozhoduje jejich rozhodce,tak v právním státě platí zákon a lze tedy podat na takové praktiky proti nim žalobu.Navíc,pokud nebudete spokojeni s konečným rozhodnutím soudu této země a budete mít pocit,že právo je na vaší straně...je možné dovolání u mezinárodního soudu.Tam nebudou mít na růžích ustláno...to mi věřte.Je chybou,že ČR,která se pyšní výrazem "právní stát",nemá zákon o lichvě.To svědší o tom,že jsou jí daně od lichvářů bližší,než občan.Je to krátkozraké proto,že výroba bezdomovců pomocí takto lichvářských společností stojí tuto zemi nemalé peníze.Já osobně jsem se rozhodl evokovat přes svého poslance návrh zákona o lichvě.Pokud by nás bylo více,tak je naděje něco s podobnými institucemi dělat a nenechat je ožebračovat širokou českou veřejnost.