Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Dlužíte? Napište nám vaše zkušenosti.

kalimero
kalimero (neregistrovaný)
1. 9. 2006 20:46

samoživitelka se 4 dětmi

Jsem rozvedená se 4 dětmi a ztratila jsem zaměstnání mám hodně půjček,ale dokud jsem byla zaměstnaná neměla jsem problém splácet.V monantální době jsem na ÚP a nedostávám výživné.Mé pohledávky jsou ve výši 7000,-kč,byt platím 4.500,- .Mé životní minimum je 15120,-kč.Co mám dělat? Dokud nenajdu práci,nejsem schopna splácet,nebo neuživím nás všechny.Prosím poradte.
Standa
Standa (neregistrovaný)
4. 9. 2006 18:44

Re: samoživitelka se 4 dětmi

Přestaňte platit nájem, v podstatě se Vám nic nemůže stát. Ať se majitel soudí.
Vera
Vera (neregistrovaný)
6. 6. 2008 12:39

Vase situace je tezka,v kazdem pripade poradim rada alespon to,ze pokud mate pujcky,platte alespon minimalni castku,snaha se pocita a vy nebudete vystavena narceni,ze nemate snahu dluh uhradit.hodne stesti
Tom
Tom (neregistrovaný)
14. 9. 2008 0:59

Nemáte pravdu, minimální částka nic neřeší, pokud klient nedodržuje splátkový kalendář, je postižen stejně, jako by nepaltil vůbec. Následují smluvní pokuty, žaloby, exekuce...
Tomáš Koníček
17. 9. 2006 18:48

Dobrý den,
je potřeba zjistit, jaký máte úvěr, u jaké společnosti a jestli by někde jinde nebylo možné najít lepší cestu ke splacení. Je dobré si udělat analýza několika společností, u těch menších bývají výšší úroky, u těch větších menší, ale zase horší budoucnost. Pokud máte zájem se dozvědět více, kontaktujte mě na e-mailu: **SPAM**
5. 12. 2008 20:48 redakčně upravil Dalibor Z. Chvátal, důvod: SPAM
rr
rr (neregistrovaný)
13. 10. 2008 20:00

Zalezi co a komu dluzite.Mnoho instituci nabizi reseni pri ztrate zamestnani,zalezi ale na klientovi (instituci) zda najde cestu do te ktere spol. a pokusi se najit jinou, schudnejsi variantu. U mnoha uveru se uzaviraji pojisteni proti ztrate zamestnani,takze soudim ze nemate radny uver z banky,ale neco pokoutne uzavreneho napr. od Providentu.V tom pripade Vam drzim palce a preji hodne stesti.To budete potrebovat!
uživatel si přál zůstat v anonymitě
9. 11. 2008 13:51

dobrý den,vaše situace je hrozná a já vím jak stoho ven, kontaktujte mne na tel.**SPAM**,můžu vám pomoci si najít velice dobře placený přividělek.Díky Ondřej Gazsi
5. 12. 2008 20:46 redakčně upravil Dalibor Z. Chvátal, důvod: SPAM