Hlavní navigace

Zlatý Měšec 2003 - hlasujte o nejlepší finanční instituci

18. 11. 2003
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Od dnešního dne můžete hlasovat v anketě Zlatý Měšec 2003 o nejlepší finanční instituce roku. Sami tak rozhodnete, která banka, pojišťovna či jiná finanční instituce je v České republice nejlepší, a zároveň budete moci vyhrát zajímavé ceny. Proč a jak?

Proč Zlatý Měšec 2003?

Na Měšci můžete hlasovat o spokojenosti s finančními institucemi a ke každé z nich přidat svůj názor na kvalitu jejich služeb či svou zkušenost. O zážitky se s ostatními čtenáři můžete podělit v rubrice „Zlatý dukát/Zlámaná grešle“, která se setkává s bohatým ohlasem.

Soutěž Zlatý Měšec 2003 je logickým pokračováním čtenářského hodnocení finančních institucí. Vy sami určíte, kterou banku, pojišťovnu a další instituce považujete za nejlepší.

Zlatý Měšec 2003 není první velkou soutěží hodnotící finanční instituce. V únoru letošního roku jste s odbornou porotou mohli vybírat Nejlepší finanční reklamu roku 2002, která v únoru příštího roku vstoupí do druhého ročníku.

Jak hlasovat?

Hlasovat můžete na stránkách http://zlaty.mesec.cz/. V každé kategorii můžete vybrat až tři subjekty – ten, který určíte za nejlepší, získá tři body, druhý v pořadí dva a třetí jeden bod. Jeden subjekt nemůžete zadat na všechny pozice.

Každý čtenář může hlasovat jen jednou. Nemusí hlasovat ve všech kategoriích, ale pokud v některé svůj hlas nepřidělí, při příští návštěvě se mu to již nepodaří. Proto se přesvědčte před odesláním formuláře, že jste zvolili všechny subjekty ve všech kategoriích, pro které jste chtěli hlasovat.

Pravidla soutěže naleznete na stránce Zlatý Měšec 2003 – Pravidla

Po úspěšném odeslání hlasu se objeví stránka s přehledem vámi zvolených subjektů v příslušných kategoriích.

Proč hlasovat?

Hlavní motivací, proč se zúčastnit hlasování, je samozřejmě vnesení osobního názoru do ankety a ovlivnění výsledků svým míněním. Abychom vám účast zpříjemnili, ve spolupráci s našimi partnery jsme pro vás připravili lákavé ceny.

skoleni_15_4

Každý, kdo vloží svůj hlas alespoň v jedné kategorii, se dostává do losování o ceny. Jedinou dodatečnou podmínkou je, že musí být zaregistrován a přihlášen v „uživatelském systému“. Bez přihlášení nemáme možnost případného výherce ceny kontaktovat. Přihlášení i registraci lze provést přímo při odesílání, aniž byste přišli o vyplněné údaje.

A co můžete vyhrát? Seznam výher naleznete na stránce Zlatý Měšec 2003 – Ceny.

Partneři

Za spolupráci na přípravě soutěže bychom rádi poděkovali našim partnerům, kterými jsou týdeník Profit, časopis Osobní finance a internetový obchodní dům Vltava.cz.

Přidáte svůj hlas v anketě Zlatý Měšec 2003?

  • Ano, přidám.
    77 %
  • Ano, již jsem přidal/a.
    7 %
  • Budu o tom přemýšlet.
    7 %
  • Ne, nechci se zúčastnit.
    9 %

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).