Hlavní navigace

Názor k článku Zkušenost: Poradenství Partners pro Life v praxi od troub - to si děláte legraci ne? Jakou průkazku, jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2008 20:58

    troub (neregistrovaný)
    to si děláte legraci ne? Jakou průkazku, jak registraci u ČNB?
    PPZ má dnes každý a nic to neznamená a pokud jdu k doktorovi, nechci aby mi ukazoval diplom, ale aby mě dobře léčil. Průkazku nechme někam do závodů, ve financích dokud se může každý nazývat finančním poradcem nemá něco podobného žádnou vypovídací hodnotu. Musela by se vydávat pouze po splnění nějakých kritérií, to ale u nás v ČR neexistuje.
    Ohlědně absence manžela jste zbytečně mrhala časem poradce a nedivím se, že pokud jste mu určitě slíbila že napříště už bude manžel a opět nebyl byl naštvaný. Jak můžete sama jen tak rozhodovat o společných financích a tom co bude po příští desítky let?
    To je záležitostí obou a jak zde někdo vtipně uvedl, pokud si klient neudělá čas na analýzu zaslouží si loupeživého pojišťováka.
    Nesplnit požadavky ze strany klienta na kvalitní analýzu a pak se prsit, jak jste lepší někde ve společnosti, kde se nabízí nějaký produkt a nehledí se na to co klientovi přinese užitek je ubohé.
    V první řadě byla chyba, že poradce, když jste se chovala nekorektně neukočnil spolupráci, to se pak lecos nabalí, ale už podle Vašeho příspěvku je jasné, že jste už dopředu byla zaujatá.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).