Hlavní navigace

Tipy na vánoční kuchařky a mlsání

24. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Isifa.com
Praktické video, jak upečete vánočku či návod, jak správně namixovat management pro lahodný karetní vývar. Můžete si zahrát online hru a nejlepší dostanou sladkosti.

Do redakce Měšce dorazily i netradiční vánoční a novoroční přání, která mají posílit vnímání dané značky u novinářů i veřejnosti. Nejoriginálnější z nich jsme připravili do tohoto článku. Třeba pro vás budou inspirací, anebo se u nich budete jen dobře bavit. Veselé Vánoce!

AMI vánočka

Na webu vanoce-s-ami.cz najdete recepty na vánoční mlsy a praktický videonávod, jak se peče vánočka v podání AMI Commnications. (AMI je PR agentura zastupující některé banky a pojišťovny.)

Vánoční sněhulák České spořitelny

Česká spořitelna nemá sice interaktivní hru, ale podobnou metodou můžete sami rozhodnout, kdo dostane peníze. Spořitelna rozdělí 300 000 Kč mezi šest partnerských organizací dle Vašeho hlasování. (Klikněte na obrázek.)

Upečte to s KPMG

Zahrajte si jednoduchou hru a sbírete perníčky. Pět hráčů, kteří nasbírají nejvíce vánočních perníčků, dostane od KPMG sladou odměnu. (Klikněte na obrázek.)

Leader a la MasterCard (16 porcí)

Postup přípravy

Oloupeme 1/2 kg performance managementu, nakrájíme najemno a osmažíme na organizačních schopnostech. Strategické plánování nakrájíme na větší kostičky, dáme do misky, promícháme s finančním plánováním, se strategií, zlepšením procesů a s leadershipem. Přidáme 16 rozmačkaných stroužků koučování a podlijeme schopností být vizionář. Vaříme, dokud nám performance managementu nezměkne. Nakonec přidáme 5 polévkových lžic reprezentativního vystupování na veřejnosti. Podáváme s dušenou schopností přežít ve finanční džungli.

  • 500 g performance managementu
  • 16 stroužků koučování
  • 1 celý kelímek finančního plánování se strategií zlepšení procesů
  • 200 g strategického plánování

Leadership (bez slupky) ingredience:

  • 5 polévkových lžic reprezentativního vystupování na veřejnosti
  • 1 balení schopnosti přežít ve finanční džungli
  • organizační schopnosti
  • 300 ml schopnosti být vizionář

Pochutnat si na jídle s námi: K nezaplacení.

Nenechte se nachytat, v kuchařce MasterCard najdete i skutečné recepty.

skoleni_15_4

Setři Sazku

Patříte-li mezi fandy stíracích losů, můžete setřít virtuální stírací proužek a… uvidíte. Zapněte si reproduktory.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se věnuje publikační činnosti v oblasti osobních financí. Specializuje se na finanční produkty, spotřebitelská témata a oblast dopravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).