Hlavní navigace

Tarify 2000

21. 5. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Freewarový program Tarify 2000 slouží k porovnání výhodnosti všech nabízených tarifů (GSM i NMT) našich třech mobilních operátorů. Program je to malej, ale šikovnej!

Program Tarify 2000 Vám podle předpokládaných provolaných minut v daných časech do daných sítí a počtu odeslaných SMS vypočte, kolik byste zaplatili za jednotlivé tarify. Nejvýhodnější tarif je zvýrazněn. Výsledek je možné prohlédnout ve formě tabulky a přehledného grafu. Pokud se vám nechce vyplňovat počty provolaných minut, můžete využít tři předdefinované profily (volám málo, středně, hodně), které lze dále snadno upravit. Pro srovnání lze mezi výsledky zařadit i tarify Českého Telecomu.

Podobný výpočet můžete provést také na internetu např. na adrese www.mobil.cz/tarifoptimal. Oproti programu Tarify 2000 zde nelze zadat počet proWAPovaných minut, volání do hlasové schránky a nejsou k dispozici předdefinované profily. Výhodou je naopak možnost zadávat provolané minuty za den a nikoliv jen za měsíc. To je zároveň asi největší výhrada proti programu Tarify 2000.

dan_z_prijmu

Další on-line výpočet lze provést na serveru Mobilmania. Po vyplnění poněkud hypertrofovaného formuláře se vstupními údaji se zobrazí všechny tarify, které vyhovují Vašim požadavkům seřazené od nejvýhodnějšího. Vhodné pokud chcete porovnat třeba ceny tarifů, které umožňují roaming. Do cenového srovnání navíc můžete zahrnout i aktivační poplatek.

Tabulka č. 46
Tarify 2000 3.7
Hodnocení na Slunečnici ****/5
Typ Freeware
OS Windows 98/NT/2000
Velikost 263 kB
DOWNLOAD

Program Tarify 2000 je zcela zdarma a není třeba jej instalovat. Autor programu se zavazuje k zasílání aktuální verze programu, kdykoli dojde ke změně nabízených tarifů nebo zavedení tarifů nových. Stačí zaslat email na adresu tarify2000@atlas.cz a do předmětu zprávy napsat UPDATE.

Kterého operátora využíváte nejčastěji?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).