Hlavní navigace

Online prodej na Měšci!

20. 9. 2001
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Chcete se pojistit a nechcete stát u přepážek pojišťovny? Pustit si do bytu neznámého pojišťovacího poradce je pro vás příliš velkým rizikem? Nemáte čas jít si sjednat stavební spoření či důchodové připojištění? Máme pro vás řešení – online prodej finančních produktů na Měšci. A co víc, při každém nákupu od nás dostanete 100 Kč!

Ve spolupráci se Společností ekonomických poradců jsme včera na finančním serveru Měšec zahájili prodej finančních produktů. Na stránkách chytry.mesec.cz naleznete nej­pestřejší paletu finančních institucí ve vybraných produktech.

Pořízení finančních produktů online je nejen rychlejší variantou nákupu než obcházení poboček finančních institucí, ale s Měšcem máte možnost i ušetřit. Jako dárek od nás obdržíte při každém nákupu 10 000 Q volně směnitelné virtuální měny I like Q, což odpovídá 100 Kč. Další výhodou uzavření smlouvy s finanční institucí prostřednictvím Měšce je profesionální poradenství „do domu“, zajišťované Společností ekonomických poradců.

Jak postupovat?
Postup při pořízení finančních produktů na Měšci je velmi snadný. Stačí vstoupit na prodejní stránky Měšce a nechat se vést otázkami směřujícími k výběru produktu, který je vhodný právě pro vás.

Jste-li již rozhodnuti, kterou pojišťovnu, spořitelnu či penzijní fond chcete využít jako partnera pro danou službu, je vaše cesta květy dlážděná. Po zodpovězení několika otázek týkajících se vlastností produktů (a samozřejmě několika nezbytných pro uzavření smlouvy) můžete očekávat zaslání vyplněné smlouvy od Společnosti ekonomických poradců.

Pokud jste rozhodnuti, který produkt budete ojednávat, ale váháte s jakou společností vstoupíte do smluvního vztahu, po vyplnění dotazníku zaměřeného na vaše preference vám finanční poradci nabídnou optimální řešení na míru. To je vhodné zejména u dlouhodobých produktů, jako je životní pojištění či penzijní připojištění, ale patří mezi standardní službu u veškerých nabízených produktů.

Další z možností je pozvání zástupce Společnosti ekonomických poradců. Po vyplnění minimálních kontaktních údajů vás kontaktuje finanční poradce a domluví s vámi schůzku v místě i čase, který vám nejlépe vyhovuje.

Prodej produktů
Server Produkty – počet spolupracujících subjektů
životní pojištění stavební spoření penzijní připojištění cestovní pojištění povinné ručení hypoteční úvěry
Finance.cz 3 5 5 2  – 1
Fincentrum.cz  – 5 6  –  –  –
Měšec.cz 10 6 10 8  –  –
Peníze.cz  – 6  – 3 1  –

Jak je z tabulky patrno, finanční server Měšec ve spolupráci se Společností ekonomických poradců nabízí nejširší nabídku na českém Internetu. Rozhodně se však nechystáme usnout na vavřínech.

skoleni_15_4

Co bude dál?
Naším cílem je přinášet stále širší a kvalitnější služby pro naše čtenáře. Proto nabídkou online uzavření životního pojištění, stavebního spoření, penzijního připojištění a cestovního pojištění zdaleka nekončíme. Ve spolupráci se Společností ekonomických poradců připravujeme prodej dalších produktů, mezi nimiž je například povinné ručení, hypoteční úvěry a mnoho dalších.

Co dodat závěrem? Snad jen – šťastnou ruku při nakupování! A také, takřka povinně: budete-li mít jakékoliv otázky, připomínky či náměty k našemu on-line prodeji, neváhejte a napište nám je.

Nakupujete finanční produkty přes Internet?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šefredaktor odbormných komutních webů Poradci-sobě.cz a Realiťáci-sobě.cz. Šéf obsahu EMA data.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).