Hlavní navigace

Novoroční přání 2007

1. 1. 2007
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Rok s rokem se sešel a místo čísla šest bude letopočet zakončovat snad šťastná sedmička. Nezbývá než popřát do nového roku. Letošní novoroční přání jsme nechali napsat významné osobnosti ekonomického dění. Co čtenářům finančního serveru Měšec.cz přejí Jack Stack, Markéta Šichtařová a další?

Přeji všem čtenářům Měšce.cz do Nového roku co nejnižší daně, shovívavý finanční úřad a stabilní vládu. Zaměstnancům rozumné a štědré zaměstnavatele a zaměstnavatelům samostatné a pracovité zaměstnance. A nám všem co nejvyšší hospodářský růst.

Něco z toho se nám jistě poštěstí, něco ne. O nízkých daní se nám zřejmě prozatím může jen zdát, ale snad by se alespoň mohlo podařit odvrátit zvýšení DPH na stavební práce pro bydlení. S finančními úřady je tím snazší komunikace, čím jednodušší jsou zákony o daních z příjmů. Ministerstvo financí sice na zásadním zjednodušení zákona o dani z příjmů pracuje, ale kdo ví, zda se ho podaří protlačit skrze Parlament. Stabilní vláda je pak spíše z pohádky o Alence v říši divů.

Dál už to bude o něco snazší: růst mezd bude příští rok pokračovat a průměrná mzda vyšplhá na 21 000 Kč. S těmi pracovitými zaměstnanci ještě uvidíme – podle toho, jak se vyvrbí nový Zákoník práce. Díky tedy aspoň za růst HDP kolem 4,8 %.

Ten nejlepší Kurz v roce 2007 Vám přejí Next Finance s.r.o. a Markéta Šichtařová.


Nerad používám různá klišé, ale v případě novoročního přání to zřejmě jinak nejde. Čtenářům Měšce bych tedy rád popřál pevné zdraví, úspěchy v práci a hodně osobní spokojenosti. A protože je mezi nimi i velké množství našich klientů, přeji jim rovněž co nejvíce spokojenosti s našimi službami.

Tomáš Matoušek
výkonný ředitel a předseda představenstva
Penzijní fond České pojišťovny


Přeji všem čtenářům do nového roku hodně zdraví, štěstí a úspěchů v osobním i pracovním životě. Našim klientům děkuji za důvěru projevenou v uplynulých letech a všem investorům přeji šťastnou ruku nejen při volbě partnera pro život, ale i pro jejich finance. Mnoho správných investičních rozhodnutí, zisků i dividend – prostě ve všech směrech bohatší nový rok 2007.

Jan Sochor
předseda představenstva
Fio, burzovní společnost


Přeji všem čtenářům Měšce.cz dobré a zajímavé zprávy v roce 2007, a to jak z oblasti ekonomiky, tak i z oblasti politiky, a štěstí a úspěch v profesním i osobní životě. My v České spořitelně uděláme maximum pro to, abychom vám nadále pomáhali úspěšně žít také vás finanční život.

Jack Stack
generální ředitel a předseda představenstva
Česká spořitelna

skoleni_15_4


Za redakci finančního serveru Měšec.cz vám přeji pevné zdraví, plný měšec a alespoň jedno splněné přání.

Petr Zámečník
šéfredaktor
finanční server Měšec.cz

Jaký očekáváte rok 2007?

  • Lepší než 2006.
    67 %
  • Stejný jako 2006.
    12 %
  • Horší než 2006.
    20 %

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).