Hlavní navigace

Názor k článku Multilevel - cesta k bohatství či do pekel? od František - Dobrý den, rozhodně nemohu souhlasit plně s pisatelem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 12. 2013 0:56

    František (neregistrovaný)

    Dobrý den, rozhodně nemohu souhlasit plně s pisatelem článku že MLM cesta k bohatství nebo do pekel. Proč? 17 let působím v oblasti MLM v prodeji šperků. Vyzkoušel jsem si dvě firmy u jedné z nich konkrétně SBS jsem se spálil. Teď těsně před Vánocemi ukončila firma MLM, otevřela eshop s dumpingovými cenami a svým OZ nabídla spolupráci ve formě přeposílání emailů svým zákazníků. Pokud takový zákazník klikne dostane se přímo na stránky SBS a může nakupovat a firma vyplati provizi 10%. jenže! Podruhé tento zákazník půjde už jinou, přímou cestou a OZ nepotřebuje a OZ nedostane nic. Tímto způsobem pak SBS získá zákazníky za hubičku a vy jako OZ utřete nos, a zbavíte se svého NOW_HOW jednou pro vždy. Jelikož mám asi 2000 stálých zákazníků a asi 50 OZ tedy v síťovém MLM nehodlám SBS prakticky za hubičku naservírovat své obchodní kontakty, které jsem budoval dost dlouho a tvrdou prací. NEMUSÍM! Pracuji ještě pro jinou a solidnější firmu v oblasti MLM opět v prodeji šperků a zde vše funguje bezchybně.

    Tato MLM firma podniká nejem jako MLM ale i jako obchodní společnost,výrobce a po Novém roce bude spouštět naprostou novinku v MLM a to MLM přes internet, jenže ne jako u SBS. Zde přivedete zákazníka a ten vám zůstává.Systém MLM přiřadí každému zákazníkovi tzv. atributy dle kterých systém rozená že jste tohoto zákazníka přivedli právě vy a VŽDY když nakoupí vám připadne odměna. Což je fér. Druhou unikátní věci je možnost fungovat i jako OZ a vytvářet MLM síť po internetu a to s podobnými výhodami jako u přivedení zákazníka, jen stím rozdílem, že samozřejmě dostáváte i meziprovizní odměny z vaší sítě a to rozhodně nezanedbatelné. V neposlední řadě Vám systém registrace který je ZDARMA umožní se aplikovat do různých variat MLM kombinovat je. Můžete být jen zákazník, nebo zákazník i OZ a nebo jen obchodník. Vše pak přináší své zisky. Samozřejmě budete muset i pracovat. Nicméně nejste vázáni tím že musíte chodit po návštěvách a něco nabízet. Vše budete mít k dispozici na webu firmy. Ti kdo naopak více dají na přímý prodej budou mít i tuto možnost a mají opět plnou podporu systému.

    Nesouhlasím s tím, že pisatel článku uvedl že u MLM ti nahoře sedí a berou peníze. Jsem docela na dobré pozici ale pracuji 12hod. denně a rozhodně nemám pocit že by majitel seděl a jen bral. Musí připravit programy, zaplatit zboží aby bylo co prodávat, vyrábět a platit lidi, zajistit v pořádku výplácení provizí a odměn, dělat podklady a reklamní materiály. Prostě nemám pocit že by majitel jen seděl a nic nedělal. Tedy alespoň ten můj určitě ne. Já pracuji a nemusím investovat nic, jen svůj čas a obchodní um.

    Je to na každém, ale pokud chcete pracovat, líbí se vám šperky a máte rádi MLM tak mi napište. Pošlu Vám kontakt a to ZDARMA. Neboť i registrace je zdarma. Proč by jste měli něco platit. Jdete pracovat a ne zaměstnavateli dát peníze aby jste mohli pracovat. Zkuste a pak kritizujte,pom­louvejte a srovnávejte popř. naopak chvalte.

    Víte, pracoval jsem i jako dělník pro tzv. podnikatele. Na stavbách,u pošty, v údržbě. Vždy mě zaměstnavatel oškubal a dodnes mi někteří zaměstnavatelé dluží výplaty. Jen díky MLM se nemusím s takovými šmejdy soudit. Prostě mi za to nestojí a peníze se dají vydělat jen musíte chtít pracovat a být přesvědčeni že to má smysl.

    Dnes mám i svůj vlastní e shop a malou firmičku a pracuji i MLM. Nejsem milionář, ale důstojně si vydělávám a poctivě!

    S pozdravem František

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).