Hlavní navigace

Názor k článku mBank zrušila mFórum: „Je to cenzura,“ zlobí se klienti od SpookY - Stačilo vidět, jak se mBank postavila k odporu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2016 12:02

    SpookY (neregistrovaný)

    Stačilo vidět, jak se mBank postavila k odporu, který u klientů vyvolala změna internetbankingu. Stará aplikace byla perfektní, jednoduchá a přehledná. Nově vzniklá byla prostě bordel jako u kolotočů.

    Klienti na mFóru oprávněně kritizovali, poukazovali na neopravené chyby... mBank místo toho, aby se chytla za nos a dala věci do pořádku, tak na fóru jenom mlela o tom, že si klienti nechtějí zvyknout na moderní trendy a podobně.

    Tehdy jsem u Bolka a Lolka zvedl kotvy a jen lituji, že jsem to neudělal už o rok dříve. :-D

    Ono stačilo, jak fungovaly/nefun­govaly mVklady - nejdříve s velkou slávou zavedli, po měsíci zařízli vynulováním úroku. Předtím měli účet mKonto a spořák mMax, ten ořezali a začali komplikovat podmínky mMaxu, snížili úroky a k tomu zavedli mMaxPlus spoření s trochu lepším úrokem a větším omezením... lidi jako blbci zřizovali další zbytečný omezený účet.

    V mBank je to jako počasí - jednou tak, podruhé tak, odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil... něco zavedeme, pak to zase zrušíme.

    Svědčí to o nekonzistentnosti a bezkoncepčnosti celé banky. Takové instituci přece nesvěřím peníze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).