Hlavní navigace

Názory k článku Má cenu stát se členem Oskarovy "Mojí rodiny"?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2003 8:52

    VlK (neregistrovaný)

    No již dlouho čekám na "tarif bez paušálu" třeba s cenami oskarty, ale aby to byl tarif. Tohle je sice zajimava nabidka, ale jen pro nemalo volajici a pro malo volajici je to zase vyhodne jen po dobu akce, ale pak platit pausal?? Sice maly, ale pausal?

    Ja bych se primlouval o ceny zhruba Oskarty, ale jako tarif s nulovym pausalem(a kdyby neco bylo levnejsi, nebudu se zlobit). Jinak pro sebe tarif nove generace mam, ale pro stare rodice zatim mam tarif Slysim Vas, volam jim sam po prozvoneni.

  • 20. 5. 2003 12:57

    Milan (neregistrovaný)

    Takový tarif samozřejmě existuje u Eurotelu, jmenuje se Tip relax. Měsíční paušál 0,- Kč, volání do schránky 0,- Kč, volání ve špičce 5,67 Kč, mimo špičku (a o víkendu) 3,15 Kč do všech sítí (ceny s DPH). První minuta celá, pak účtování po vteřinách. Pro málo volající lidi je to naprosto skvělý tarif. Bohužel, platí jen pro starou analogovou NMT síť Eurotelu (omezené použití SMS a nefunguje v cizině). Nicméně ukazuje, že lze jít cestou nulových paušálů a platit jen to, co člověk skutečně provolá, bez falešných vějiček typu "volné minuty" či "volné SMS", které si zákazník stejně platí v ceně paušálu. Ostatně i u předplacených karet (Oskarta, Go, Twist) je "schovaný paušál" v délce období, do kdy se kredit musí vyčerpat, respektive znovu dobít.
    více na:
    http://www.eurotel.cz/subSite/cz/tip/docList.html?list=3

  • 29. 5. 2003 14:49

    pemato (neregistrovaný)

    Problém ovšem je, že si musíš zároveň pořídit i nový telefon pro síť NMT, na který je vázáno konkrétní číslo. Na telefon GSM z bazaru za "pár babek" můžeš zapomenout. A cena koupě nového telefonu NMT není zrovna malá.
    Petr

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).