Hlavní navigace

Názory k článku Kolik stojí rozvod?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2015 8:55

    Leona (neregistrovaný)

    Možná právě pro to se dnes tolik mladých lidí nebere a žijí tzv. na psí knížku. Statisticky se nejvíc manželství rozvádí právě do několika málo let od uzavření sňatku a tak to prostě zkusí "bez papíru" a když to nevyjde, tak prostě ušetří na poplatcích a advokátech.
    Stát by se měl zamyslet a začít rychle podporovat mladé rodiny s dětmi!

  • 3. 11. 2015 11:01

    Jerry001 (neregistrovaný)

    Tak tohle urcite ten duvod neni, taky sem se kdysi rozvadel, holt prvni pokus ne vzdy vyjde :-) a i spousta mych znamych a neznam skoro nikoho kdo by platil nejake advokaty, pouze v pripade kdy se skutecne nedokazali dohodnout na rozdeleni deti a musel to resit soud komu ho prirkne. Ty ukony co pisete, ze si za ne uctuje advokat na to vsechno je jednoduchej mustr, kterej beztak advokat akorat zmeni jmeno a datum. Vse najdete na netu i jinde.

  • 3. 11. 2015 13:58

    mr

    si neošetřili to své před tím, než se vzali za ruce a tokali nesmysli, že to a to... Zneužití poté nastává, když se někomu z nich v nevědomosti zalíbí toho druhého podrazit. Brát se pro výhody nebo pro majetek nemá hlavu ani patu.Ve skutečnosti to již nevlastníte.Natož z obalené sexuální lásky a nátlaku. Každý ví, že láska neexistuje a každý se bere pro výhody druhého, nebo společné a celá svoboda je pouhé pozlátko, které v manželství neexistuje.Každá svatba je nalinkovaná dopředu a donucená opět v prospěch jiného.Rozvod je to samé.Proto mnozí volí volnost v partnerství, protože ví, že jsou nedokonalí, ale s rozumem, nenechat se oklamat jinými.Protože když neznám sebe, budu okraden.A nikdo v tom nezabrání.

  • 28. 12. 2015 7:57

    Tatasponzor (neregistrovaný)

    Hodně lidí by se chtělo rozvést a začít nový život, ale protože (nejen) ženy jsou líné a vypočítavé, přišel by rozvod namísto třech tisícovek i na několik desetitisíc - nemálo lidí žije v manželství pouze z donucení a naprosto bez vztahu a děti se třesou na peníze od rodiče, který to chce změnit a ještě je rozeštvávají, protože z toho víc kápne...Jak řešit toto?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).