Približne týždeň po prvom maili ktorý bol jasne falošným, prišiel mail druhý, ktorý mi pripadá ešte nebezpečnejší.
POZOR link v texte smeruje kamsi na neznámu stránku a pritom sa zobrazuje ako www.csas.cz !!!!!!!!!
Citát z textu:
*********************
radi bychom Vas upozornili na novou verzi podvodneho e-mailu (tzv. phishingu). Nova verze e-mailu ma jako ty predesle vzbudit dojem, ze byla odeslana z e-mailove adresy Ceske sporitelny, tentokrat vsak z oficialni e-mailove adresy banky csas@csas.cz.
Obsahuje odkaz v tele na udajne webove stranky internetoveho bankovnictvi banky a uzivatel je vyzvan k prihlaseni, tedy zadani osobnich bankovnich udaju.
Prosim, verifikujte tuto emailovou adresu kliknutim na spojeni nize:
href="http://host81-149-81-234.in-addr.btopenworld.com/w
ww.servis24.cz/index.htm">http://www.csas.cz/banka/appm
anager/portal/banka
Verifikovaci spojeni je platne do 24 hodin.
**************************koniec citátu.
POZOR link v texte smeruje kamsi na neznámu stránku a pritom sa zobrazuje ako www.csas.cz Naschvál som odstránil riadiace symboly aby to bolo vidno !!!!!!!!!