Hlavní navigace

Jak vyléčit české politiky?

1. 4. 2014
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Předních českých doktorů jsme se zeptali na téma zdraví vybraných českých politiků. Přečtěte si, jakou léčbu jim doporučili.

Tomio Okamura, předseda Úsvitu

Názor doktora:  Má schizofrenní pocit z vnitřního ohrožení, z napadení těla parazity. Silná potřeba sebeprosazení, hulákání a řvaní na ostatní. Silný populismus po celém těle.

Léčiva: mast Populismin, Ciganol, Antisemicin forte

Petr Fiala, předseda ODS

Názor doktora: Trpí iluzorní představou ohledně zdárného vyléčení, zatímco jeho tělo se stále více rozpadá. Nutno nasadit kompletní léčbu. Někteří doktoři doporučují léčbu Klausocinem, po výrazných negativních účincích Amnestycinu se ale návrat ke Klausocinu zásadně nedoporučuje. Žádoucí je při léčbě se navrátit ke konzervativním kořenům. V krvi zjištěn značně zvýšený výskyt kmotrolycitů.

Léčiva: Iluzicin, Kořenus stranus, Kmotroxycyklin

Andrej Babiš, předseda ANO, bude líp

Názor doktora: Velmi zajímavý a komplikovaný případ, jedná se o nejvíce nemocného politika. Byly také zde odhaleny příznaky patologického lhaní ohledně své minulosti. Lhal nám i v případě toho, že nebude užívat lék Koalicin, nakonec si ho hned koupil v lékárně a užívá ho pravidelně. Je také zajímavé, že pacient velmi dobře reagoval na kombinace léků Řepkonal forte, Koalicin a Dotanol, byly zde zaznamenány velmi pozitivní reakce, které dovolily zvýšit dávky Řepkonalu. Vypěstoval si závislost na Dotanolu, má zlé sny, že mu tento lék osoba, kterou označuje jako Petr Mach, schovává.

Léčiva: Řepkonal forte společně s Koalicinem a Dotanolem, AntiMachinol, dále Stbicin a mast Populismín. Doporučujeme, aby vysadil dotanol, neboť je pro poplatníky pojišťoven velmi drahý.

Bohuslav Sobotka, předseda ČSSD

Názor doktora: Úspěšně se zbavil zákeřných haškovirů, které téměř převzali kontrolu nad jeho tělem. Z psychologického vyšetření zjištěno, že je nadměrný šetřič, shromažďuje kolem sebe věci a náhrady. Touha hromadit majetek. Selhání ve vypjatých situacích (jednání ohledně OKD bytů), velmi rozvinutá porucha neschopnosti sociální interakce z nepracování. Možnost zapojení do společnosti je minimální.

Terapie léčivy: Nepraconal, Šetrinol, OKDnol, mast Populismín

Karel Schwarzenberg, předseda TOP 09

Názor doktora: Chronická únava s neschopností udržení pozornosti. Neustále pocity ohrožení a panického strachu z ruského svrabu. Zjištěna také silná intolerance na zemanoktózu. 

Léčiva: Probudolal, čaj Rusořídouška a Antizemanol

Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL

Názor doktora: Úspěšně se zbavil po kousnutí klíštětem virových zátěží Cyrilijí a Čunkofilitidy. Jeho tělo je velmi nestabilní, jednou se orientuje na pravou, podruhé na levou stranu, ale i na střed, podle potřeby a volební situace. Zvýšena potřeba vitamínu K33 (Christos- modlenicum).

Léčiva: Stranotal, Boženol, Vitamín K33

Vojtěch Filip, předseda KSČM

Názor doktora: Zatímco většina lidí si myslela před přibližně 24 lety, že pacient je kvůli infarktu mrtvý, od této doby prospívá velmi dobře, dokonce se jeho zdravotní stav mírně zlepšuje. Silná alergie na vitamín K33 (Christos- modlenicum). Ke snídaní si dává syrové vaječné biľaky, hrozí proto ohrožení semelózou. Silný populismus po celém těle. Při psychologickém vyšetření nám tvrdil nesouvislé kimčongiloviny.

Léčiva: Vysadit syrové vaječné biľaky, mast Populismin

dan_z_prijmu

Prezident Miloš Zeman

Názor doktora: Pravidelně opakující se virózy, které se však projevují zcela jinak, než u běžného pacienta. Svému tělu dopřává nadměrné alkoholové pobídky. Trval na tom, že mu šloufcky po těle prospívají, nakonec je ale naštěstí „odstřihl“. Nadměrná důvěra ke svým přátelům, jsou to podle něj odborníci.

Léčiva: Virozohol, sírová mast Antišloufcka (a nůžky)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).