Hlavní navigace

Finanční reklama 2007: Vyberte nejlepší televizní spot

1. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Váleli jste se už smíchy nad vtipnou či nesmyslnou reklamou? Fandíte některé fiannční instituci? Podpořte svou oblíbenou televizní reklamu v 6. ročníku ankety "Finanční reklama 2007". Loňské prvenství Raiffeisenbank je ohroženo, současné reklamy jsou velmi podařené. Pojďte jim dát hlas.

Finanční reklama 2007 je již tradiční anketa, v níž čtenáři a odborná porota vybírají nejlepší reklamní spot finanční instituce, který byl uveden v daném roce na českých televizních obrazovkách. Letošní ročník je již šestým v řadě, a tak vám můžeme představit deset minulých vítězů.

Nejlepší finanční reklama 2002–2006
Ročník Veřejnost Odborná porota
2006 Raiffeisenbank Raiffeisenbank
2005 GE Money Bank Česká pojišťovna
2004 Česká spořitelna Česká spořitelna
2003 ČSOB Česká spořitelna
2002 Komerční banka Komerční banka

Jak můžete hlasovat

O váš hlas v letošním ročníku bojuje 20 reklamních spotů finančních institucí. Hlasovat můžete od 1. do 28. února 2008 na stránkách ankety. Při hlasování zvolíte jeden klip, který považujete za nejlepší.

Anketa nejlepší finanční reklama 2007 má dva způsoby hlasování. Hlasují čtenáři Měšce a hlasuje i odborná porota, kterou představují přední nezávislí odborníci na finanční problematiku, zpravidla zástupci médií.

Těšte se na pěkné a zajímavé ceny

Svým hlasem se zároveň můžete zapojit se do slosování o hodnotné ceny. Jedinou podmínkou, vedle „odevzdání“ hlasu, je přihlášení či registrace na serveru Měšec.cz nebo na kterémkoli sesterském serveru, například Lupa.cz, Podnikatel.cz, Root.cz, DigiZone.cz, Slunečnice.cz, Navrcholu.cz a dalších z řady našeho vydavatelství Internet Info. Registraci je možné provést přímo při hlasování.

Vylosovaní výherci na třech prvních místech zíkají přístup do on-line aplikace „Účetní průvodce“ nakladatelství Sagit včetně databáze právních předpisů v plném znění na 6 měsíců. Mezi další výhry patří předplatné časopisu Strategie a měsíčníku Marketing Magazine. Pro vášnivé hráče máme minipetanque a pro naše fandy tričko serveru Měšec.

skoleni_15_4

Naši partneři

Žádná soutěž nebo anketa se neobejde bez kvalitních partnerů. V letošním roce jsou partnery ankety Nejlepší finančni reklama roku 2007 tyto společnosti:

Všem partnerům děkujeme za podporu!

Sledujete televizní reklamy?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).