Pokud firma má vlastní stravovací zařízení, nemusí vydávat stravenky, přispívá přímo jídelně. Tak se ušetří, protože závodní jídelny vaří velmi nezdravě a často nechutně, že normální člověk dbalý svého zdraví tam nejde. Jde o propojení podnikání ve strojařině a potravinářství.
Dále, kde jste přišli na tak vysoké minimální platy? Jako seřizovač staršího nc, jednoho automatu a několika klasických revolvervých soustruhů,plus práce na klasickém soustruhu mám po 20 letech praxe ve strojařině 20 000 hrubého, ženské co na soustruzích pracují mají 11 - 12000 čistého, proč se bavíte jen o pražských platech.
„Lidé už dnes netouží po skvělých kancelářích uvnitř obřích korporací. Chtějí být vlastními pány a mít SVOBODU pracovat třeba z plážového lehátka v Thajsku, nebo když tráví čas v parku se svými dětmi.“
Investují do sebe a vlastního vzdělání, které jim umožní žít podle vlastních pravidel a představ.