Hlavní navigace

Názor k aktualitě Stokorunový poplatek za lužko zrušen, nemocnice jsou přeplněné od neuvedu - No to bych chtěl vědět, kdo se hrne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2015 7:47

    neuvedu (neregistrovaný)

    No to bych chtěl vědět, kdo se hrne do pobytu v nemocnici dobrovolně. Takové kydy o simulantech mohli vymyslet jen drábek julínek a hegr. Snad dnešní medicína dovede určit, zda pacoš patří na lůžko nebo do rakve.
    V dobách kdy se vybíralo výpalné, byly nemocnice rovněž přeplněné. Nějaký teoretik z pojišťovny rozhodne o nadbytečnosti a špitálům zkrátka nezaplatí - je to tedy spíš o omezování a uzavírání lůžkových kapacit. Pak se stane to, že je někde bouračka 3 aut a zraněný se musí rozvážet po celém kraji. Nedejbůh autobus, tam je na nohou půl republiky. V době výpalného někteří kolegové a známí se měli podrobit plánovaným operacím. Několikrát přesunuty, opakovaná předoperační vyšetření, právě z důvodů "neplánovaných" úrazů a tím nedostatečné lůžkové kapacity.
    Pro důchodce který žije sám s minimálním důchodem je toto likvidační, pokud by měl dát za pobyt za měsíc 3 tisíce, doma ho nikdo za platbu nájmu bytu nezbaví. A jídlo, které se mnohdy nedá pozřít, každý dostane nějakou dietu, která je opět nepoživatelná.
    Co se týče komerčního pojištění, tak je tam spousta omezení v plnění, takže z mnoha diskuzí je patrné, že normální pacoš žádný peníze neuvidí, pojišťovny jsou tu přece pro zisk.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).