Hlavní navigace

Názor k aktualitě Šéf KLV Consulting Pavel Kočalka je v insolvenci od JK - Náhodně jsem až nyní zjistil, že pan Kočálka...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2015 14:46

    JK (neregistrovaný)

    Náhodně jsem až nyní zjistil, že pan Kočálka zareagoval na mé sdělení z března 2014. Rád bych uvedl několik upřesňujících informací. Na pana Kočálku jsem se obrátil poté, co mi obchodník s cennými papíry Cyrrus během pěti let zredukoval můj vklad 10 000 EUR na ca 6000 EUR. Předal jsem veškeré poklady a vzápětí dostal od pana Kočálky informaci, že na základě předběžné analýzy je schopen přimět Cyrrus k alespoň částečnému kompenzování vzniklé ztráty a že následně zpracuje detailní odborný posudek . Od KLV jsem dostal fakturu na 20 000 Kč, kterou jsem obratem zaplatil. Detailní odborný posudek obsahoval mimo jiné i vyčíslení vzniklé ztráty, a sice ve výši ca 14 000 EUR, což bylo v rozporu jak s předanými dokumenty firmy Cyrrus, tak i se zdravým rozumem, protože vyčíslená ztráta byla dle odborného názoru pana Kočálky výrazně vyšší , než počáteční vklad!!!! A tento nesmysl pan Kočálka poslal do Cyrrus s žádostí o mimosoudní vyrovnání. Sdělil jsem telefonicky panu Kočálkovi své výhrady k výše uvedenému, pan Kočálka zareagoval arogantně a dokonce mi položil telefon. Prostřednictvím svého právníka jsem opakovaně požádal o navrácení uvedené částky 20 000 Kč, k tomu však zatím nedošlo. Takže, pane Kočálko, kdy šíří nepravdivé zprávy a kdo by se měl nad sebou zamyslet?
    Na základě své osobní zkušenosti považuji pana Kočálku za osobu odborně absolutně neschopnou, která se navíc chová neslušně ke svým zákazníkům. Je to však jen můj subjektivní názor a musím připustit, že je možná ojedinělý. Chtěl bych tedy vyzvat pana Kočálku ke zveřejnění informace o počtu klientů, kteří se dosud na něho nebo KLV obrátili a počtu těch, pro které zajistil kompenzaci ztrát. Současně bych uvítal sdělení bývalých a současných klientů pana Kočálky, týkající se jeho chování k zákazníkům. Domnívám se, že tyto informace by pomohly všem těm nešťastníkům, kteří stejně jako já sám naletěli obchodníkům s cennými papíry a hledají nějakou pomoc.
    Jan Kratochvil

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).