Hlavní navigace

Názor k aktualitě Podnikatelé se obávají volebního vítězství levice od Realista - Vážený neregistrovaný, dle Vašeho názoru je zřejmé, že jste...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2010 13:30

    Realista

    Vážený neregistrovaný,
    dle Vašeho názoru je zřejmé, že jste jeden z davu, který si myslí, že se něco děje samo od sebe bez příčiny.
    Myslíte si, že předražené zakázky se dějí sami od sebe? Tomuhle snad nevěříte. Někdo je musí zadat, upravit pro potřeby výherce a následně schválit jejich výši – a to nejsou nikdy podnikatelé, ale neschopní a nezodpovědní rozhazovači z vlády a ministerstev. Kdyby jich nebylo, tak nejsou žádné předražené zakázky – ale to by se ke kormidlu nesměli dostat oranžoví rozhazovači, kteří nám ve svých slibech garantují jen astronomické zadlužování. Psal jste, že zdroje financí jsou omezené – tohle by si měli uvědomovat přeci ve vládě a ne podnikatelé. Co se týká nenažranosti – tak si hlavně politici musí uvědomit, že koryto ve vládě není tak velké a bezedné, aby uživilo tolik prasat – opět se to netýká podnikatelů. Všem jako vy přeji krásnou řeckou dovolenou, kterou prožijete s cestovkou ČSSD bez nutnosti opustit vaše pelíšky doma.
    Na závěr bych se zeptal – proč nepodnikáte taky, když je to tak úžasné povolování opasků – a netvrďte, že je to z morálních zásad, protože by jste nemohl přeci čerpat ty předražené zakázky.
    Hurá k světlým zítřkům a nikdy jinak !!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).