Hlavní navigace

Názor k aktualitě Na neplatiče televizního poplatku nakonec došlo od Sdružení neplatičů koncesionářských poplatků - Výstižné příspěvky z internetu k diskusi o koncesionářských...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2007 8:40

    Sdružení neplatičů koncesionářských poplatků (neregistrovaný)
    Výstižné příspěvky z internetu k diskusi o koncesionářských poplatcích aneb "Normální je neplatit, co nepoptávám!":
    1. Televizor používám výhradně k přehrávání kazet a DVD, programy si stanovuji sám, kvalitní filmy si vybírám sám, nepotřebuji k tomu žádného zmetka z ČT, pobírajícího plat XX táců měsíčně, aby mi říkal na co se mám koukat. ČT a ČRO nepotřebuji, stačí mi zpravodajství z internetu, popř. komerčních, na státu "nezávislých" médiích. Při koupích televizoru a rozhlasového přijímače jsem zaplatil daň nehorázně vysokou, platím přehnané daně za spotřebovanou elektřinu pro přijímače, tož si své mediální hrátky financujte z daní! Normální je neplatit, co nepoptávám!

    2. NEJSPRAVEDLIVĚJŠÍ NÁVRH Z DISKUSE NA INTERNETU: ZRUŠIT POPLATKY, NEOMEZOVAT REKLAMU! ZA REKLAMU PLATÍ V CENĚ VÝROBKŮ TI, CO JI SLEDUJÍ U POŘADŮ, KTERÉ CHTĚJÍ SLEDOVAT!!! PRO VĚTŠINU LIDÍ ANI ČT, ANI ČRO NIC NEVYSÍLÁ, TAKŽE PROČ BY ZA NĚ MĚLI PLATIT, KDYŽ JEJICH SLUŽBY NEODEBÍRAJÍ!? "PROTIARGUMENT" O TOM, ŽE TZV. VEŘEJNOPRÁVNÍ MÉDIA KULTIVUJÍ SPOLEČNOST, NEOBSTOJÍ. AŤ JIM PLATÍ TI, KTEŘÍ SE JIMI NECHAJÍ OVLIVNIT! MĚ NAPŘ. JIMI VYSÍLANÁ "REKLAMA" NA KOMANČOIDNÍ PARAZITY TYPU WÁKLAVA KLAUNA, GREBENÍČKA, GROSSE, ŠKROMACHA, OSTATNÍ SOUDRUHY APOD. NEZAJÍMÁ …

    3. Jediná spravedlivá a průhledná je platba reklamou placenou čumily v inzerovaných výrobcích. Plno lidí se na ČT vůbec nedívá. Vždyť je to samá reklama na GroSStapo a podobně. Je třeba privatizovat, co provatizovat lze (i školství, apod.), aby bylo možno snížit daně a následně zmenšit tunelářům z politiky rybník. Díky platbám za všechny školy (po radikálním snížení daní až na jednotnou daň za osobu) budou školy vzniklou konkurencí zkvalitněny! Také je třeba zrušit podpory v nezaměstnanosti a deregulovat nájemné, aby byli příživníci nemakačenkové nuceni se sami rekvalifikovat a mohli se přestěhovat za prací. Často se ani stěhovat nemusí. Práce je všude plno. Jenže těm parazitům se nechce hákovat a pracující jsou nuceni je platit z příliš vysokých daní, které ještě tunelují přes své přemrštěné požitky vyžraní vepři typu Škromacha apod. Je třeba demontovat náš komunisticko-socanský parazitoidní systém všude, kde to jde!
    Nové motto asociální demagogie je prý "Co můžeš vytunelovat přes daně dnes, neodkládej na zítra!" Viděl jsem teď Machovcův billboard: "Za nás bude lépe." Někdo tam připsal "emigrovat"!

    4. Proti odpůrcům reklamy
    UVĚDOM SI, ŽE VŠECHNO JE DNES VLASTNĚ REKLAMA!
    TVŮRCI FILMŮ JSOU ČASTO SPOJENI S VÝROBCI, KTEŘÍ TY FILMY PRODUKUJÍ A PRODÁVAJÍ TI NEVĚDOMKY ŽIVOTNÍ STYL! PODÍVEJ SE, KOLIK JE VE FILMECH SKRYTÝCH REKLAM! TELEVIZE JE JEDNA VELKÁ MANIPULACE! STAČÍ, KDYŽ BUDE FINANCOVÁNA Z REKLAM A PŘEMRŠTĚNÝCH DANÍ! ZVLÁŠTNÍ POPLATEK NENÍ POTŘEBA! A ZKUS SÁM RADĚJI NĚCO VYTVOŘIT, NEŽ JEN ČUMĚT DO BEDNY!

    Myslíte si také jako většina národa, že jsou koncecionářské poplatky za molochy typu ČT/Čro zbytečné, protože je tyto bumbr(d)líčky je třeba zeštíhlit (popř. zrušit) a financovat je pouze z neregulované reklamy (vit výše) a z DPH za "pročumenou" elektřinu a z DPH za koupi přístroje!?

    Díky za poslání dál.

    Sdružení neplatičů koncesionářských poplatků
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).