Hlavní navigace

Názor k aktualitě Mapa a seznam CNG stanic od Tronda - Pořád se divím, proč hodně diskutujících na fórech...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 9. 2014 22:33

    Tronda (neregistrovaný)

    Pořád se divím, proč hodně diskutujících na fórech zastává negativní názory na CNG. Já jsem kupoval CNG v Rakousku na normální benzínce OMV a normálně jsem zaplatil platební kartou. Síť CNG stanic v Německu, Rakounsku, Itálii je hodně hustá. Já vidím pozitivum hlavně v úspoře za pohonné hmoty. Dříve jsem jezdil za 2,50 za km, a teď mi to vychází na 0,90 Kč s Golfem Variant TGI. Za měsíc jsem najel 3000 km a jediné co řeším je plánování nákupu CNG po trasách. Bydlím 21 km od nejbližší CNG plničky a můžu říct, že se mi ještě nestalo, že by mi došel plyn. Když jedu kolem, tak doplním třeba jen 6 kg. Na plničce to trvá krátce a je samoobslužná. Za tu úsporu mi to stojí.

    Narazil jste na jednu plničku, kde se vyžadovala platba EC kartou. A jak je to u zbývajících 903 stanic? Narazil jste na jednu stanici, která dělá jednu tisícinu ze všech stanic v Německu, a už je to pro vás argument?

    A z těmi podzemními garážemi to je taky pěkně ohraná písnička. Já osobně nemám problém upřednostnit nepodzemní parkoviště. Vám to fakt vadí? Může mi někdo vysvětlit, proč vadí parkovat na normálním parkovišti? V čem je problém?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).