Hlavní navigace

Názor k aktualitě Klienti zkrachovalých kampeliček vyšší odškodnění nedostanou od Rejpal - ŠOK, toje to správné slovo, které mi a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 5. 2009 10:39

    Rejpal (neregistrovaný)
    ŠOK, toje to správné slovo, které mi a ostatním okradeným členům družstevních záložen způsobilo včerejší hlasování poslanců ČSSD ve věci odškodnění "kampeličkářů". ČSSD neschválila svůj vlastní návrh s odůvodněním, že byl rozšířen přeběhlíkem Wolfem o odškodnění klientů i tří zkrachovalých malých bank.
    ČSSD se tedy zařadila ke stejným podvodným stranám, které slibovaly a pak udělaly podraz.
    Pominu li hloupost a naivitu těch, kteří uvěřili novodobým "demokratickýmů vládcům a vložili peníze do institucí zřízených podle podmínek zákona a se státním dohledem. Tak tím ČSSD říká, pozor ! pokud nebudete mít peníze ve schválených bankách se se schváleným pojištěním, v případě okradení, defraudace a krachu se vás nikdy nikdo nezastane (kromě komunistů, kde všichni přítomní hlasovali pro schválení).
    Je to přímo tristní v době, kdy stávající penzijní fondy jsou až 7% v mínusu a hrozí jim ukončení činnosti a likvidace. A je velmi pravděpodobné že skončí jako kampeličky.
    A ještě bych doplnil, chápu, že ČSSD navrhovala toto odškodnění v době skoro 5% hospodářského růstu a chtěla být štědrá. Ovšem jestli je dnes na kontě fondu pojištění vkladů přes 10 miliard Kč, ve zkrachovaných kampeličkách ještě miliarda, stačilo málo a jen při schvalování novely zákona o pojištění vkladů do 50000eur bez spoluúčasti jej schválit se zpětnou platností . Těch restů už není mnoho a pokud by byla k dispozici aktualizovaná čísla o fondu pojištění vkladů a zůstatcích na účtech bývalých záložen, tak by to bylo určitě bez nároku na státní rozpočet.
    Socani styďte se ! Pokud nám, okradeným občanům, své chování řádně nevysvětlíte, už vám nebudeme věřit. Co s touto situací chcete dělat do budoucna ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).