Hlavní navigace

Názor k aktualitě Jádro by mělo produkovat více jak polovinu elektřiny v Česku od Dzarda - Pane, nemá smysl s Vámi diskutovat, protože Vaše...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2011 15:16

    Dzarda (neregistrovaný)

    Pane, nemá smysl s Vámi diskutovat, protože Vaše omezená a otřepaná argumentace a hned v první větě vlastně i odsouzení a urážka, žádný prostor k diskusi nenabízí, takže jen tolik:
    Zaslepení blázni jste vy, kdo hájíte tohle svinstvo, na který nemáme morální právo! Nemáme právo nechávat po sobě sajrajt, kterej tu bude smrdět tisíce let. Pravda je ta, že tohle je vlastně jen špička ledovce, protože nenasytnost, se kterou drancujeme přírodní zdroje je taky donebevolající. Nicméně zákon příčiny a následku se vztahuje jak na jednotlivce, tak na lidstvo jako celek a Země má mechanismy, jak rovnováhu opět nastolit. Pokud tohle nevidíte, je mi Vás upřímně líto a modlím se, aby jste Vy i ostatní prozřeli co nejdříve. Vidíte sílu a četnost přírodních katastrof v poslední době? Jsou to signály pro nás, víte? Všiml jste si toho paradoxu, že Oceán spláchne atomovku v technicky nejvyspělejším národě, kterej jako jedinej vybíjí velryby? Kdyby totiž ta ochranná zeď měřila 20 metrů, ta vlna bude 30 metrová... Kolik varování ještě potřebujeme? Nestačil Černobyl? Nestačil. I proto, že jeho následky jsou trestuhodně zastírány a bagatelizovány. Oficiálních 4000 obětí je toho smutný důkaz moci jaderné lobby. Stáhněte si dokumenty o Černobylu a až tam uvidíte ty děti bez nohou, bez očí, bez rukou či jinak zdegenerovaných, až zjistíte, kolik rakovin se v důsledku mírového využívání jaderné energie objevilo, objevuje a ještě objeví, snad Vám konečně dojde, že je lepší svítit těmi svíčkami. Tohle Vám dojde jen v případě, že se dokážete alespoň trochu povznést přes tu zahleděnost do sebe a VŽÍT se do situace třeba rodiče takto postiženého dítěte. Dokážete to?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).