Hlavní navigace

Názor k aktualitě HSBC Bank na českém trhu končí se službou HSBC Premier od Jano - Haha, a to mě osobní bankéřka lákala na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 12. 2009 8:05

    Jano (neregistrovaný)

    Haha, a to mě osobní bankéřka lákala na hypotéku. A já na ni téměř skočil, zatím jsem byl naštěstí jen ve fázi oceňování nemovitosti. Ale co mě strašně sere, a vážně hodně sere:

    Zrušil jsem všechny účty u svých bank, zničil a pošlapal dlouholetou historii a peníze (asi 5 mil.) převedl do HSBC. Pár desítek tisíc investoval do jejich fondů, na které mě lámali. Ale proč ne, servis slušný, hodně cestuji a konečně mám banku s velkým B a jinou už nepotřebuji.

    Ukázalo se, že zrušit účty u svých bank byla zásadní chyba a omyl mého života. Není o nic lepší a exkluzivnější, než jiné banky. Naopak, je horší! Nejprve naláká nové klienty, vezme jejich prachy a pak je odkopne jak prašivé psy se slovem: „já jsem si to rozmyslela, už tě nemiluji“. HSBC je prašivá děvka, nic víc. Škoda. Ale jí nevadí nějakých pár klientů v České republice, protože jejich štěkot nikdo neuslyší. Po 15 letech od bankovního zemětřesení v Česku, kdy banky padaly jak hrušky, to je moje první negativní zkušenost.

    Vracím se do „drahých“ českých bank, kde mám alespoň jednu jistotu: nezruší mi účet jen tak z legrace, že je to už u nás nebaví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).